Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Masažni salon Lai Thai

Regenerirajte svoje telo s tradicionalno tajsko masažo

V salonu tajskih masaž Lai Thai, ki se nahaja v okolici Celja, vam profesionalna maserka in terapevtka z bogatimi delovnimi izkušnjami in strokovnim pristopom prek načel tradicionalne tajske masaže pomaga k prenovi telesa in premagovanju stresa. Izberite med celo vrsto različnih masaž in privoščite svojemu telesu sprostitev in regeneracijo.
klima
masaža
parkirišče
romantični dogodek
wi-fi
Teharje 23, 3221 Teharje
06 411 07 78; 051 611 078
Več o ponudbi

Masažni salon Lai Thai, ki se nahaja v oklici Celja, je v lasti izkušene maserke in terapevtke s specialnimi znanji Kenike Sripanhe, ki že vrsto let učinkovito pomaga strankam z različnimi težavami. Njene bogate delovne izkušnje obsegajo 10 let dela v Bankoku in 3 leta v hotelu Donat v Rogaški Slatini. Tradicionalen tajski pristop, obsežno znanje in bogate izkušnje ji dajejo sposobnost čutenja blokad na različnih delih telesa, ki jih uspešno energijsko odpravlja. S strokovnim pristopom in oceno strankam nudi psihično podporo in svetovanje ter jim prek tradicionalnih pristopov tajske masaže pomaga k prenovi, obnovi in premagovanju stresa.

V naših paketih lahko izbirate med celo vrsto različnih masaž. Če ne veste, katero izbrati, se pred rezervacijo posvetujte z izkušeno maserko.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete masažo hrbta (30 min) ALI masažo stopal (30 min) ALI antistresno masažo (30 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete masažo z zlatim oljem (50 min) ALI masažo s kokosovim oljem (50 min) ALI masažo z oljem iz limonske trave (50 min). Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Ne jejte težke hrane dve uri pred masažo.
  • Potrebna je rezervacija termina dva dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
Ponudba prisotna na produktih:
Masaža hrbta (30 min) ALI
Masaža stopal (30 min) ALI
Antistresna masaža (30 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

29,99

Masaža z zlatim oljem (50 min) ALI
Masaža s kokosovim oljem (50 min) ALI
Masaža z oljem iz limonske trave (50 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

44,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo