Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA SXP1
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!

Saltera solne sobe

Naj bo vaše zdravje vaša prioriteta

Solna terapija oz. Haloterapija je naravna in medicinsko dokazana ter priznana metoda lajšanja številnih bolezni dihal in se izvaja v ugodni atmosferi solnih sob. Primerne so za otroke in odrasle, ki imajo težave z dihali in kožo. Koncentracija aerosola soli v zraku, ki jo ustvarimo glede na stopnjo obolelosti posameznega otroka, ima blagodejne učinke in deluje protivnetno, redči sluz, lajša izkašljevanje, sprošča mišice dihalnih poti, pomaga pri boljši prehodnosti in samoočiščenju le-teh. Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo v izboljšanju pljučne funkcije, okrepi se imunski sistem, sluznica se obnovi oz. odebeli, kar vpliva na manjšo pogostost poslabšanja obolenj, zmanjšajo se izostanki iz vrtca in šole ter iz delovnega mesta. Pomagajo jim, da so zdravi in da se ponovno vzpostavi ravnotežje v telesu.
klima
otroci
parkirišče
skupine
Krekov trg 1, 3000 Celje
070 744 452
Več o ponudbi

V Saltera solnem centru razpolagajo s tremi solnimi sobami. Te so opremljene z igračkami, ozvočenjem in barvno razsvetljavo. V notranjosti sob je nameščen prezračevalni sistem, ki je zelo pomemben za zagotovitev ustreznega ozračja, vlažnosti in primerne temperature. Na zunanji strani sob oz. v sprejemnici so nameščeni medicinski solni generatorji, ki v solnih sobah ustvarijo nežen pretok zraka, nasičenega z aerosolom medicinske soli. Tako v sobah ustvarijo mikroklimo, ki je po vsebnosti aerosola v zraku močnejša od mikroklime v naravnih solnih jamah in ob morju, s čimer je povezana učinkovitost solnih terapij. Prostori so edinstveni in zelo privlačni ter zdravi za otroke in odrasle z boleznimi dihal in raznimi kožnimi vnetji.

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete vstop v Solno sobo za 4 otroke (20min). Ponudba velja za 4 osebe.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete vstop v Solno sobo – družinski paket (20min) Ponudba velja za 2+2 ALI 1+3 osebe.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness +« prejmete 3x vstop v Solno sobo (20min). Ponudba velja za 1 otroka.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete 2x vstop v solno sobo za 2 odrasli osebi (40min). Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 2 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona.
  • Pred terapijami in masažami se s terapevtom posvetujte o morebitnih zdravstvenih težavah, alergijah in bolečinah.
Ponudba prisotna na produktih:
Vstop v Solno sobo za 4 otroke (20min)
Velja za 4 osebe
Rezervacija 2 dni prej

29,99

Vstop v Solno sobo - družinski paket (20min)
Velja za 2+2 ALI 1+3 osebe
Rezervacija 2 dni prej

44,99

3x vstop v Solno sobo (20min)
Velja za 1 otroka
Rezervacija 2 dni prej

54,99

2x vstop v solno sobo za 2 odrasli osebi (40min)
Velja za 2 osebi
Rezervacija 2 dni prej

64,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo