Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Samurai Gym

Vadbeni prostor s pridihom japonske umetnosti in kulture

Samurai Gym, ki se nahaja na Gorenjskem s pridihom japonske umetnosti in kulture, ki nudi 260 m2 vadbenega prostora in je sestavljen iz dveh svetlih vadbenih sob. Soba Bushido je namenjena treningom vseh vrst borilnih veščin, soba Zen pa izvajanju bolj umirjenih vadb in aktivnosti, kot so meditacija, joga in pilates. Odločite se za Samurai Gym in pod vodstvom izkušenih vaditeljev poskrbite za zdravo telo in duha!
Ledarska ulica 4, 4270 Jesenice
040 602 911
Več o ponudbi

Samurai Gym je edinstven prostor na Gorenjskem s pridihom japonske umetnosti in kulture, ki nudi 260 m2 vadbenega prostora. V duhu samurajev, ki so bili vselej znani po svoji trdni notranji telesni drži, samodisciplini in predanosti svojemu delu, ki se opira na več stoletno tradicijo ugleda in moči, je tudi vadbeni prostor ločen na dva dela – Zen Room in Bushido Room oz. in umirjeni in borbeni del.

Zen Room je velik 100 m2 in je v dopoldanskem času dneva osvetljen po celotni dolžini s soncem, zaradi česar prostor postane zelo topel in napolnjen s pozitivno energijo. Namenjen je izvajanju vadb kot so meditacije, meditacije z gongi, razne sprostitvene aktivnosti, jogo, masaže in različne terapije, prav tako pa se ga lahko koristi tudi za različne športne aktivnosti, kot so aerobika, plesi, pilates, bootcamp, itd. Bushido Room v obsegu 160 m2 pa je namenjen vsem vrstam borilnih veščin. Opremljen je z različnimi vrstami boksarskih vreč, makivarami, različnimi fokuserji, ringom in opremo za fukncionalni trening. S tatamiji po celotni površini in vso sodobno opremo boste lahko izvajali kvalitetne treninge, tako rekreativci kot profesionalci.

V naši ponudbi lahko izbirate med različnim številom obiskov pilatesa, joge ali meditacije in tako poskrbite za zdravje in dobro počutje.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete tri obiske vadbe (pilates, joga, meditacija). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete pet obiskov vadb (pilates, joga, meditacija). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete deset obiskov vadb (pilates, joga, meditacija). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete dvomesečno karto za obisk vadb (pilates, joga, meditacija). Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na športna oblačila in čisto obutev.
  • S seboj imejte brisačo in vodo.
  • Potrebna je rezervacija 2 dni prej.
fitnes
joga
klima
otroci
pilates
sejna soba
skupinske vadbe
športni center
wi-fi
3x obisk vadbe (pilates, joga, meditacija)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej

24,80

5x obisk vadbe (pilates, joga, meditacija)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej

39,80

10x obisk vadbe (pilates, joga, meditacija)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej

78,80

Dvomesečna karta za obisk vadb (pilates, joga, meditacija)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

PRIJAVA
Odpri sporočilo