Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA SXP1
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!
Excellence partner

Sense Wellness

Fuzija najboljših negovalnih tehnik s celega sveta

V atraktivnem okolju z orientalskim pridihom, vam Sense Wellness Club ponuja holističen pristop k negi in revitalizaciji vašega telesa. Za vas so ustvarili fuzijo najboljših in najučinkovitejših elementov iz tradicionalnih in sodobnih masažnih in negovalnih tehnik z vsega sveta. Na voljo so vam tudi finska in bio savna, hidromasažni bazen in vip rezidenca. Privoščite si sproščujočo masažo, negovalni lepotni tretma ali razvajanje v savnah.
dvigalo
masaža
notranji bazen
savna
separe-vip
welness
Vošnjakova ulica 9, 1000 Ljubljana
01 3081 702; 030 388 388
Več o ponudbi

Sense wellness, ki se nahaja v središču slovenske metropole, v 9. nadstropju U-Hotela, na Miklošičevi v Ljubljani, vas vabi, da preizkusite novo, preurejeno kraljestvo miru, z najboljšimi tajskimi masažami in tehnološko dovršenimi kozmetičnimi tretmaji. Za vas so ustvarili fuzijo najboljših in najučinkovitejših elementov iz tradicionalnih in sodobnih masažnih ter negovalnih tehnik iz vsega sveta – od Tajske do Havajev. Ponujajo tudi finsko in bio savno, razkošen hidromasažni bazen, chill-out prostor in vip prostor. Privoščite si lahko sproščujočo masažo, negovalni lepotni tretma ali pa se razvajajte v svetu savn in v plavalnem bazenu.

Poleg naše ponudbe se lahko odločite še za različne druge vrste masaž in piling telesa. Ponujamo tudi možnost razvajanja z CoffeeBerry nego obraza ali pa Endospheres terapijo za telo in nego za učvrstitev kože. Izvajajo tudi depilacije z voskom Perron Rigot, pri čemer ne uporabljajo depilacijskih trakov. Voski brez trakov so namreč namenjeni depilaciji celega telesa, še posebej pa so priporočeni za zelo občutljiva področja (obraz, pazduha, bikini).

V naši ponudbi lahko izbirate med razvajanjem v savni ali hidromasažnem bazenu,  lakiranjem nohtov, depilacijo, pilingom in masažo telesa ali nego telesa. Prejmete lahko tudi razvajanje v VIP rezidenci.

 

Kaj prejmete v paketu?

 • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete permanentno lakiranje nohtov ALI dveurno razvajanje v turški, finski in bio savni ter hidromasažnem bazenu. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete depilacijo Perron Rigot bikini brazil ALI tajsko masažo hrbta z aromatičnimi olji ALI Soft Pack tretma marmeladnega pilinga telesa in čaj. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Masaža in wellness +« prejmete tajsko masažo z oljem limonske trave (50 min) ALI depilacijo celih nog in rok. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete nego obraza Sublime Skin 60 min ALI tajsko masažo s kokosovim oljem (50 min). Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete Hilot filipinsko terapevtsko masažo ALI CoffeeBerry nego obraza ALI Endospheres terapijo za telo. Ponudba velja za 1 osebo. Izberete lahko tudi tajsko masažo hrbta z aromatičnimi olji in čaj. Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete Carita Sculpting Gold Perfection nego za učvrstitev kože ALI dveurno razvajanje v savnah s kraljevo tajsko masažo. Ponudba velja za 1 osebo. Izberete lahko tudi Sense tajsko masažo z aromatičnimi olji in čaj. Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Najboljše dobrote in užitki« prejmete depilacijo Perron Rigot bikini brazil ALI tajsko masažo hrbta z aromatičnimi olji ALI Soft Pack tretma marmeladnega pilinga telesa in čaj. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Neprecenljiva doživetja« prejmete Hilot filipinsko terapevtsko masažo ALI CoffeeBerry nego obraza ALI Endospheres terapijo za telo. Ponudba velja za 1 osebo. Izberete lahko tudi tajsko masažo hrbta z aromatičnimi olji in čaj. Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete Carita Sculpting Gold Perfection nego za učvrstitev kože ALI dveurno razvajanje v savnah s kraljevo tajsko masažo. Ponudba velja za 1 osebo. Izberete lahko tudi Sense tajsko masažo z aromatičnimi olji in čaj. Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete dveurno razvajanje v bio, turški in finski savni ter hidromasažnem bazenu, Sense tajsko masažo z aromatičnimi olji v VIP rezidenci ter Coffeeberry naravno nego obraza. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

 • Ne pozabite kopalk in brisače v primeru razvajanja v bazenu.
 • Ne jejte težke hrane 2 uri pred masažo.
 • Izogibajte se pretiranemu soncu pred lepotnimi tretmaji.
 • Ponudbo je potrebno rezervirati vsaj 2 dni prej.
 • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
Permanentno lakiranje nohtov ali 2-urno razvajanje v turški, finski in bio savni ter hidromasažnem bazenu
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

29,99

Depilacija Perron Rigot bikini brazil ali Tajska masaža hrbta z aromatičnimi olji ali Soft Pack tretma Marmeladni piling telesa + čaj
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

44,99

Tajska masaža z oljem limonske trave (50 min) ALI
Depilacija celih nog in rok
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

54,99

Nega obraza Sublime Skin (60 min) ALI
Tajska masaža s kokosovim oljem (50 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

64,99

Hilot filipinska terapevtska masaža ali CoffeeBerry nega obraza ali Endospheres terapija za telo za 1 osebo ALI Tajska masaža hrbta z aromatičnimi olji + čaj za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

89,99

Depilacija Perron Rigot bikini brazil ali Tajska masaža hrbta z aromatičnimi olji ali Soft Pack tretma Marmeladni piling telesa + čaj
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

44,99

Hilot filipinska terapevtska masaža ali CoffeeBerry nega obraza ali Endospheres terapija za telo Velja za 1 osebo
ali Tajska masaža hrbta z aromatičnimi olji + čaj
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

89,99

Carita Sculpting Gold Perfection nega za učvrstitev kože ali 2-urno razvajanje v savnah + kraljeva tajska masaža
Velja za 1 osebo
ali Sense tajska masaža z aromatičnimi olji + čaj
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

144,99

2-urno razvajanje v bio, turški in finski savni ter hidromasažnem bazenu, Sense tajska masaža z aromatičimi olji v VIP rezidenci ter Coffeeberry naravna nega obraza.
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej

239,99

Soft Pack tretma Marmeladni piling telesa + čaj
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej

44,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo