Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!
Excellence partner

Sense Wellness

Fuzija najboljših negovalnih tehnik s celega sveta

V atraktivnem okolju z orientalskim pridihom, vam Sense Wellness Club ponuja holističen pristop k negi in revitalizaciji vašega telesa. Za vas so ustvarili fuzijo najboljših in najučinkovitejših elementov iz tradicionalnih in sodobnih masažnih in negovalnih tehnik z vsega sveta. Na voljo so vam tudi finska in bio savna, hidromasažni bazen in vip rezidenca. Privoščite si sproščujočo masažo, negovalni lepotni tretma ali razvajanje v savnah.
dvigalo
masaža
notranji bazen
savna
separe-vip
welness
Miklošičeva 3, 1000 Ljubljana
01 3081 702; 030 388 388
Več o ponudbi

Sense wellness, ki se nahaja v središču slovenske metropole, v 9. nadstropju U-Hotela, na Miklošičevi v Ljubljani, vas vabi, da preizkusite novo, preurejeno kraljestvo miru, z najboljšimi tajskimi masažami in tehnološko dovršenimi kozmetičnimi tretmaji. Za vas so ustvarili fuzijo najboljših in najučinkovitejših elementov iz tradicionalnih in sodobnih masažnih ter negovalnih tehnik iz vsega sveta – od Tajske do Havajev. Ponujajo tudi finsko in bio savno, razkošen hidromasažni bazen, chill-out prostor in vip prostor. Privoščite si lahko sproščujočo masažo, negovalni lepotni tretma ali pa se razvajajte v svetu savn in v plavalnem bazenu.

Poleg naše ponudbe se lahko odločite še za različne druge vrste masaž in piling telesa. Ponujamo tudi možnost razvajanja z CoffeeBerry nego obraza ali pa Endospheres terapijo za telo in nego za učvrstitev kože. Izvajajo tudi depilacije z voskom Perron Rigot, pri čemer ne uporabljajo depilacijskih trakov. Voski brez trakov so namreč namenjeni depilaciji celega telesa, še posebej pa so priporočeni za zelo občutljiva področja (obraz, pazduha, bikini).

V naši ponudbi lahko izbirate med razvajanjem v savni ali hidromasažnem bazenu,  lakiranjem nohtov, depilacijo, pilingom in masažo telesa ali nego telesa. Prejmete lahko tudi razvajanje v VIP rezidenci.

 

Kaj prejmete v paketu?

 • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete permanentno lakiranje nohtov ALI dveurno razvajanje v turški, finski in bio savni ter hidromasažnem bazenu. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete depilacijo Perron Rigot bikini brazil ALI tajsko masažo hrbta z aromatičnimi olji ALI Soft Pack tretma marmeladnega pilinga telesa in čaj. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Masaža in wellness +« prejmete tajsko masažo z oljem limonske trave (50 min) ALI depilacijo celih nog in rok. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete nego obraza Sublime Skin 60 min ALI tajsko masažo s kokosovim oljem (50 min). Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete Hilot filipinsko terapevtsko masažo ALI CoffeeBerry nego obraza ALI Endospheres terapijo za telo. Ponudba velja za 1 osebo. Izberete lahko tudi tajsko masažo hrbta z aromatičnimi olji in čaj. Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete Carita Sculpting Gold Perfection nego za učvrstitev kože ALI dveurno razvajanje v savnah s kraljevo tajsko masažo. Ponudba velja za 1 osebo. Izberete lahko tudi Sense tajsko masažo z aromatičnimi olji in čaj. Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Najboljše dobrote in užitki« prejmete depilacijo Perron Rigot bikini brazil ALI tajsko masažo hrbta z aromatičnimi olji ALI Soft Pack tretma marmeladnega pilinga telesa in čaj. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Neprecenljiva doživetja« prejmete Hilot filipinsko terapevtsko masažo ALI CoffeeBerry nego obraza ALI Endospheres terapijo za telo. Ponudba velja za 1 osebo. Izberete lahko tudi tajsko masažo hrbta z aromatičnimi olji in čaj. Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete Carita Sculpting Gold Perfection nego za učvrstitev kože ALI dveurno razvajanje v savnah s kraljevo tajsko masažo. Ponudba velja za 1 osebo. Izberete lahko tudi Sense tajsko masažo z aromatičnimi olji in čaj. Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete dveurno razvajanje v bio, turški in finski savni ter hidromasažnem bazenu, Sense tajsko masažo z aromatičnimi olji v VIP rezidenci ter Coffeeberry naravno nego obraza. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

 • Ne pozabite kopalk in brisače v primeru razvajanja v bazenu.
 • Ne jejte težke hrane 2 uri pred masažo.
 • Izogibajte se pretiranemu soncu pred lepotnimi tretmaji.
 • Ponudbo je potrebno rezervirati vsaj 2 dni prej.
 • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
Permanentno lakiranje nohtov ali 2-urno razvajanje v turški, finski in bio savni ter hidromasažnem bazenu
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

29,99

Depilacija Perron Rigot bikini brazil ali Tajska masaža hrbta z aromatičnimi olji ali Soft Pack tretma Marmeladni piling telesa + čaj
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

44,99

Tajska masaža z oljem limonske trave (50 min) ALI
Depilacija celih nog in rok
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

54,99

Nega obraza Sublime Skin (60 min) ALI
Tajska masaža s kokosovim oljem (50 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

64,99

Hilot filipinska terapevtska masaža ali CoffeeBerry nega obraza ali Endospheres terapija za telo za 1 osebo ALI Tajska masaža hrbta z aromatičnimi olji + čaj za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

89,99

Depilacija Perron Rigot bikini brazil ali Tajska masaža hrbta z aromatičnimi olji ali Soft Pack tretma Marmeladni piling telesa + čaj
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

44,99

Hilot filipinska terapevtska masaža ali CoffeeBerry nega obraza ali Endospheres terapija za telo Velja za 1 osebo
ali Tajska masaža hrbta z aromatičnimi olji + čaj
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

89,99

Carita Sculpting Gold Perfection nega za učvrstitev kože ali 2-urno razvajanje v savnah + kraljeva tajska masaža
Velja za 1 osebo
ali Sense tajska masaža z aromatičnimi olji + čaj
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

144,99

2-urno razvajanje v bio, turški in finski savni ter hidromasažnem bazenu, Sense tajska masaža z aromatičimi olji v VIP rezidenci ter Coffeeberry naravna nega obraza.
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej

239,99

Soft Pack tretma Marmeladni piling telesa + čaj
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej

44,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo