Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!
Serenity fitnes spa Ljubljana sprostitev karta nega Serenity wellness spa fitnes limfna drenaža Ljubljana osrednjeslovenska Serenity fitnes šport Ljubljana aktivnosti rekreacija karta InterContinental
Excellence partner

Serenity fitnes center

Trenirajte v modernem fitnes centru, ki vam je na dosegu roke

V Fitnes centru v središču Ljubljane vas pričakujejo izkušeni osebni trenerji, ki vam svetujejo z izbiro najprimernejše vadbe za vas. Odslej slabo vreme in pomanjkanje časa ne bo več izgovor za opustitev treninga, saj vam je fitnes center na voljo na dosegu roke. Najmodernejše naprave, prijazno osebje in prijeten ambient vas bodo pritegnili, da boste z veseljem trenirali pri njih.
fitnes
Slovenska cesta 59, 1000 Ljubljana
040 880 790
Več o ponudbi

V fitnes studiu, ki se nahaja v samem centru Ljubljane, bodo za vas poskrbeli vrhunski strokovnjaki s področja športa, prehrane, dietetike in preoblikovanja telesa. Fitnes deluje v okviru Serenity wellness and spa salona znotraj hotela InterContinental. Jasno je, da redna telesna aktivnost ne pripomore le k lepši postavi ampak je temelj za zdravje in dobro počutje v lastnem telesu. V fitnes studiu imajo zato na voljo sodobno fitnes opremo, ki vam omogoča redno fizično aktivnost, ne glede na zunanje vremenske razmere. V kolikor ste začetnik, vam bodo svetovali pri uporabi naprav, vedno pa jih lahko prosite tudi za pomoč z nasveti glede tega kako se lotiti izgube kilogramov. Dogovorite se za osebno trenerstvo, v kolikor potrebujete strokovnjaka, ki bo bdel nad vašim napredkom in sistematično spremljal vaše treninge. Pomagali vam bodo tudi pri načrtovanju programa za celostno preoblikovanje postave ali pa z vami le poklepetali o športu, zdravi prehrani ali čem tretjem.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete 2x celodnevni obisk fitnesa. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete 2x obisk skupinske Aqua aerobike. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete dopoldansko mesečno karto za fitnes (med 6 in 13 uro). Ponudba velja za 1 osebo
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete dopoldansko mesečno karto za fitnes+Spa (med 6 in 13 uro) ALI dvomesečno dopoldansko karto za fitnes. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 1 dan prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali maila.
Ponudba prisotna na produktih:
2x obisk fitnesa, dopoldan (med 6 in 13 uro)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej

29,99

2x obisk skupinske Aqua aerobike
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej

44,99

Dopoldanska mesečna karta za fitnes (med 6 in 13 uro)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej

54,99

Dopoldanska mesečna karto za fitnes in spa center
ALI dvomesečna dopoldanska karta za fitnes
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo