Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!
Excellence partner

Serenity Wellness in spa

Poiščite svoj notranji mir v sprostitvenem centru Serenity

Ko mesto postane preglasno, boste v lepotnem salonu Serenity našli svoj košček miru in sprostitve. Razvajali bodo vaše telo in duha ter poskrbeli, da boste od njih odšli spočiti in pripravljeni na vse nove izzive, ki vas še čakajo. Izbirajte med obiskom spa centra ali masažnega salona. Lahko pa si privoščite lepotno nego, s katero boste še za za kanček samozavestnejši v svoji koži.
fitnes
klima
masaža
panorama
wi-fi
Slovenska cesta 59, 1000 Ljubljana
040 880 790
Več o ponudbi

V samem centru Ljubljane najdete oazo miru in tišine v salonu Serenity Wellness and spa. Nahaja se v centru Ljubljane, v hotelu InterContinental. Že sam pogled na mesto z vrha stavbe je vreden obiska, ko pa k temu dodamo še tretmaje izpod izkušenih rok njihovega osebja, takrat boste zares začutili kaj pomeni popolna sprostitev. Med ponudbo naših darilnih paketov boste našli nekaj za vsakogar, tako za moške kot ženske. Izbirate lahko med različnimi vrstami nege obraza in telesa, depilacijo, pedikuro in manikuro, liftingom, nego z radiofrekvenco, parafinovo kopeljo za roke in mnogimi drugimi storitvami. Sodoben lepotni in sprostitveni center  Serenity, vam je sedaj bližje kot kadarkoli!

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete 2-urni vstop v Spa center in kozarec penine. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete refleksno masažo stopal (30 min) in 1-urni vstop v Spa center ALI 3-urni vstop v Spa center. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness+« prejmete 2-urni vstop v Spa center za 2 osebi ALI Piling (20 min) in 2-urni vstop v Spa center za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete refleksno masažo (40 mi) in 1-urni vstop v Spa center ALI mesečno dopoldansko karto za fitnes ALI masažo obraza (40 min) in 1-urni vstop v Spa center. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete 3-urni vstop v Spa center za 2 osebi ALI masažo (40 min), piling telesa (20 min) in 1-urni vstop v Spa center za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete refleksno masažo (40 min) in 2-urni vstop v Spa center za 2 osebi ALI refleksno masažo (40 min), piling (20 min) in 1-urni vstop v Spa center za 2 osebi ALI klasično masažo (1 h), masažo obraza (20 min) in 2-urni vstop v Spa center za 1 osebo ALI dopoldansko mesečno karto za vstop v Spa center za 2 osebi.

Dodatna navodila:

  • Termin je potrebno rezervirati 1 dan prej
  • Rezervacijo opravite preko telefona ali maila
Ponudba prisotna na produktih:
2-urni obisk spa centra + kozarec penine
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej

29,99

Refleksna masaža stopal (30 min) in vstop v Spa center (1 h) ALI vstop v Spa center (3 h)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej

44,99

Vstop v Spa center (2 h) za 2 osebi
ALI piling (20 min) in vstop v Spa center (2 h) za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej

54,99

Refleksna masaža (40 min) in vstop v Spa center (1 h) ALI mesečna dopoldanska mesečna karta v fitnesu ALI masaža obraza (40 min) in vstop v Spa center (1 h)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej

64,99

Vstop v Spa center (3 h) za 2 osebi
Masaža (40 min), piling telesa (20 min) vstop v Spa center (1 h) za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo