Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!

Pilotiranje Ecos Pilot School

Oglejte si svet s ptičje perspektive!

Uživate v raziskovanju novih mest? Znanje pilotiranja vam bo dalo nov zagon, da raziščete svet, oddaljenost je vaša odločitev. Postanite pilot in razširite svoja obzorja in doživite občutek svobode in uspeha. Vašemu življenju bo predstavilo nove občutke in izzive.
Ježdovečka 17, 10250 Lučko, Zagreb, Hrvaška
00385 1 65 60 311
Več o ponudbi

Ecos Pilot School v Zagrebu je prva privatna šola pilotiranja v bivši državi Jugoslaviji, ki od takrat naprej šola vrsto odličnih pilotov. Za učenje uporabljajo najprimernejše letalo za prve izkušnje z letenjem, to je Cesna C-150. Nadaljnje šolanje poteka preko učenja z vedno bolj kompleksnimi letali, tako da učenec lahko postopoma gradi na samozavestnem pilotiranju in občutku zmogljivosti, lažje pa tudi znanje od bolj enostavnega k težjemu uporabi v praksi. V šoli nudijo letno članstvo, s katerim lahko letite z njihovimi letali veliko ceneje kot sicer. V mali šoli letenja vas čaka 128 ur teorije z izčrpnimi podatki, ki jih morate kot bodoči pilot poznati, ter 5 ur letenja. Nadaljevalni tečaj se imenuje PPLA oziroma Private Pilot License Aeroplane, s katerim učenec pridobi licenco za nekomercionalno letenje v sončnem vremenu.

V naši ponudbi lahko izbirate med letno članarino, testnim letenjem in malo pilotsko šolo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete letno članarino v Aeroklubu Ecos in 15 minut testnega letenja z letalom Cesna C-150. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete malo pilotsko šolo in 5 ur teorije uvoda v PPLA. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je primerna oprema.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 3 dni prej.
internet link @
klima
lepa narava
panorama
parkirišče
skupine
Letna članarina u Aeroklubu Ecos
15 minuta testnega letenja z letalom Cesna C-150
Velja za 1 osebo
Rezervacija 3 dni prej

86,80

Majhna pilotska šola
5 ur teorije (uvod u PPLA)
Velja za 1 osebo
Rezervacija 3 dni prej

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo