Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!
solar-spirit

Solar Spirit

Odkrijte, kako zavestno spremeniti vaš duh in telo

Skozi različna teoretična in praktična znanja in veščine ljudi izobražujemo o doseganju popolnega zdravja v vsakem življenjskem aspektu tako fizičnem, čustvenem kot duhovnem. Dvignite zavesti o samoaktivaciji v procesu kreiranja lastnega zdravja in življenja.
internet link @
joga
klima
parkirišče
skupinske vadbe
wi-fi
Blažekova 1, 10000 Zagreb, Hrvaška
00385 915206 461
Več o ponudbi

Solar Spirit boste našli v Zagrebu. Nudi ravno nasprotje od mestnega vrveža v tem mestu, saj omogoča iskanje lastnega miru in ravnovesja, ki je v hitrem tempu življenja najbolj pomemben. Zdravo in lepo telo bo samo posledica. Strokovnjaki se bodo osredotočili na vaše počutje in pravilno izvedbo gibov, ki vas jih bodo naučili pri jogi. Ker enkratni obisk še ne prinese rezultata, česar se v salonu zavedajo, boste ob odhodu prejeli darilo s posneto vodeno vadbo, ki jo boste lahko na podlagi pridobljenega znanja v salonu izvajali doma, in to kadarkoli.

V naši ponudbi lahko izbirate med tretmajem Life in balance ter obiskom joge z vodeno relaksacijo na posnetku za domov.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete individualne online konzultacije (75 min) ter Life in balance tretma. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete obisk joge (60 min), darilo avdio/video vodena relaksacija in brošuro. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete osem individualnih tretmajev Life coaching  (8x po 75 min) in online vodenje. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
Ponudba prisotna na produktih:
Individualne online konzultacije, 75 min
Life in balance tretma
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej

29,99

1 obisk joge, 60 min
Darilo avdio/video vodena relaksacija+ brošura
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej

44,99

8 tretmajev anti stress Joga, meditacija,vodena relaksacija, vaje za dihanje Trajanje 75 min Velja za 1 osebo Potrebna rezervacija 3 dni prej [/k_offer]
PRIJAVA
Odpri sporočilo