Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Restavracija Špacapanova hiša

Nepozabno raziskovanje okusov Krasa

Špacapanova hiša v Komnu na Krasu že več kot 40 let skrbi za promocijo in razvoj kraške kulinarike. Njeni začetki segajo v leto 1973, ko so Špacapanovi pod svoje okrilje vzeli staro vaško gostilno. Njihova kulinarika temelji na prvovrstnih kraških sestavinah, ki jih večinoma pridelajo in vzgojijo sami. Filozofija njihove kuhinje je torej zelo preprosta: iz najkakovostnejših lokalnih sestavin ustvariti edinstveno harmonijo okusov in to postreči na čisto vsakem krožniku.
Komen 85, 6223 Komen
030 226 390; 041 297 829
Več o ponudbi

Špacapanova hiša v Komnu na Krasu že več kot 40 let skrbi za promocijo in razvoj kraške kulinarike. Njeni začetki segajo v leto 1973, ko so Špacapanovi pod svoje okrilje vzeli staro vaško gostilno. Filozofija njihove kuhinje je zelo preprosta: iz najkakovostnejših lokalnih sestavin ustvariti najboljše okuse. Okuse Krasa, ki pripovedujejo zgodbe o kraški deželi in ljubezni, ki jih povezuje z njo. In te okuse ter zgodbe preplesti in združiti v harmonijo na čisto vsakem krožniku, ki ga postrežejo.

Njihova kulinarika tako temelji na prvovrstnih kraških sestavinah, ki jih večinoma pridelajo in vzgojijo sami. Česar nimajo ali jim zmanjka, pa dobijo pri najbližjih kmetih. Špacapanovi so družinska gostilna, ljubitelji dobre hrane, pijače, glasbe in dobre družbe. Njihovi sodelavci so njihovi družinski člani, gostje pa njihovi prijatelji. Špacapanova hiša je njihov dom in želijo si, da bi se tudi gostje pri njih počutili kot doma.

V naši ponudbi prejmete 8-hodni meni za dve osebi ali 7-hodni meni za štiri osebe. Privoščite si nepozabno raziskovanje pristnih okusov Krasa s prijatelji ali v dvoje.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete 8-hodni meni. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete 7-hodni meni. Ponudba velja za štiri osebe.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • V primeru veganstva ali vegetarijanstva pred obiskom preverite jedilnik.
klima
lepa narava
parkirišče
restavracija
romantični dogodek
skupine
vinska karta
8 hodni meni
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

129,80

7 hodni meni
Velja za 4 osebe
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo