Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Bowling Klub 300

Zabava in sprostitev za vse generacije

Preživite prijeten večer v družbi prijateljev in se preizkusite v podiranju kegljev. Če si želite več kot le zabave in bi želeli izboljšati svojo tehniko, se lahko udeležite šole bowlinga, kjer vas bodo naučili trikov, s katerimi boste premagali vsakega nasprotnika. Klub 300 ponuja tudi restavracijo in letni vrt, poskrbljeno pa je tudi za otroke, ki lahko bowling igrajo na prilagojeni stezi z lažjimi kroglami.
Regentova cesta 35, 1000 Ljubljana
01 510 39 40
Več o ponudbi

Bowling Klub 300 se nahaja v Ljubljani in ima 16 sodobno opremljenih računalniško vodenih stez. Odprt je od leta 2002 in velja za prvi sodobni bowling center v Sloveniji. Pritegne tako športne navdušence kot rekreativce ter zabave željne ljudi vseh starosti, od mladostnikov do starejših. Možna je tudi izposoja čevljev in najem omaric, ki služijo kot dodatna varnost za osebne predmete, spočijete pa se lahko ob klubskih mizicah. Neposredno ob stezah je gostom na voljo tudi Bowling Bar, kjer se lahko okrepčate s sveže pečenimi picami in mehiškimi prigrizki ter osvežilnimi koktajli in žirafami piva. Za dodatno zabavo po končani igri vam je na voljo tudi ročni nogomet. Posebna popestritev, ki je na sporedu vsak petek in soboto zvečer, je cosmic bowling, zabava z dobro glasbo v kozmičnem vzdušju.

V Klubu 300 prirejajo tudi tekmovanja, ki so pod okriljem Bowling zveze Slovenije. Po tekmovalnem koledarju BZS so prireditelji državnih prvenstev za igralke in igralce v posamezni konkurenci, v dvojicah, trojkah in ekipno. Na stezah Kluba 300 potekajo pokalna prvenstva, ligaška tekmovanja, turnirji in dvoboji mestnih reprezentanc. Na njihovih stezah se igralke in igralci državne reprezentance Slovenije pripravljajo na nastope na ranih mednarodnih prvenstvih. Poskrbeli pa so tudi za igralce nad 50 let, ki nastopajo v t. i. super ligi.

Poleg naše ponudbe si lahko v poslopju Kluba 300 privoščite športne urice z bowlingom, se okrepčate v njihovi restavraciji, ob lepem vremenu pa posedite na letnem vrtu, kjer se lahko posladkate z domačim sladoledom.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete najem steze za 1 uro in izposojo čevljev. Ponudba velja za 5 oseb.

 

Dodatna navodila:

  • Odsvetujemo uživanje hrane tik pred športnimi aktivnostmi.
  • Potrebna je primerna oprema.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Rezervacija je potrebna 1 dan prej.
bowling
klima
otroci
parkirišče
restavracija
skupine
športni center
terasa
Najem steze za 1 uro + čevlji
Velja za 5 oseb
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

24,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo