Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!
Premium partner

Športni center Hotel Kovač, Osilnica

Športne dogodivščine v deželi Petra Klepca

Poleg nočitev in odlične hrane vam bodo v družinskem Hotelu Kovač ponudili veliko izbiro športnih aktivnosti in adrenalinskih doživetij. Preizkusite se v paintballu in na celodnevnem trekingu ali raftingu na reki Kolpi. Spustite se po progi z zorbom ali obiščite adrenalinski park. Po končanem adrenalinskem dnevu si privoščite njihove wellness storitve ali pa uživajte v gostilni Kovač v odličnih kulinaričnih dobrotah, ki temeljijo na slovenski kuhinji in so tematsko obarvane z likom Petra Klepca. Vsekakor boste uživali!
lepa narava
parkirišče
prenočišča
rafting
restavracija
romantični dogodek
skupine
tenis
Sela 5, 1337 Osilnica
041 652 048
Več o ponudbi

V majhni vasi Sela pri Osilnici v bližini reke Kolpe vas pričakuje družinski Hotel Kovač. V sklopu hotela deluje Športni center Kovač, ki ponuja res pestro ponudbo, primerno za vse. Nudijo programe za starejše, vikend pakete, programe za skupine, poleg tega pa še razne tematske pakete, kot so lov na zaklad, pohod z baklami itd.

V naših paketih ponujamo pestro izbiro adrenalinskih športov za vse navdušence. Izbirate lahko med paintballom, celodnevnim trekingom ali raftingom po Kolpi ter spustom z zorbom. Poleg naše ponudbe vam nudijo še ostale adrenalinske športe, po vseh naporih pa si privoščite še odlično večerjo, prenočite pa lahko v hotelu.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete vožnjo s kajakom ALI kanujem ALI rafting ALI pustolovski park z vodnikom in opremo (cca 3h). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete vožnjo s kajakom ALI kanujem ALI rafting (cca 3h) ter zip line. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete vožnjo s kajakom ALI kanujem ALI rafting (cca 3h) ALI pustolovski park z vodnikom in opremo. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete vožnjo s kajakom ALI kanujem (cca 3h) ALI rafting ter zip line. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je udobna športna oprema in obutev.
  • Rezervacija je potrebna vsaj 4 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
Vožnja s kajakom/kanujem ALI
Rafting na Kolpi ALI
Pustolovski park z vodnikom in opremo (cca 3h)
Velja za 1 osebo

29,99

Vožnja s kajakom ALI kanujem ALI rafting (cca 3h)
Zip line
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija vsaj 4 dni prej po telefonu

44,99

Vožnja s kajakom ALI kanujem ALI rafting (cca 3h) ALI pustolovski park z vodnikom in opremo
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija vsaj 4 dni prej po telefonu

54,99

Vožnja s kajakom ALI kanujem (cca 3h) ALI rafting
Zip line
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija vsaj 4 dni prej po telefonu

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo