Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Športno društvo Ocean, Koper

Doživite nepozabno potapljaško avanturo v morju

Če se želite prepričati, ali je potapljanje prava stvar za vas, potem se preizkusite na spoznavnem potopu »PADI Discover Scuba Diving«. Športno društvo Ocean za vas organizira spoznavne potope na bazenu ali v morju. Osebje vam bo pred potopom pripravilo predavanje za pridobitev osnovnega znanja o dihanju in plavanju pri potapljanju. Prav tako vam bodo priskrbeli vso potrebno opremo. Sledi prava zabava, ko se boste skupaj s potapljaškim inštruktorjem prvič potopili v morje.
Prisoje 4, 6000 Koper
031 200 000
Več o ponudbi

Športno društvo Ocean iz Kopra združuje strokovnost, naprednost in prijaznost na področju športa. Sodelujejo z diplomanti s fakultete za šport, pedagogi, učitelji, trenerji ter medicinskim osebjem, kar zagotavlja visoko kvaliteto vodenih programov. Zavzemajo se za »zdrav duh v zdravem telesu«, oblikovanje pozitivnih vedenjskih vzorcev in vrednostnih sistemov.

Bazen nudi idealne pogoje za prvi korak v svet potapljanja. Če se želite zgolj prepričati ali je potapljanje prava stvar za vas, je to enkratna priložnost. Program traja 2 uri, v ceno pa je vključeno predavanje, izposoja opreme ter potop v bazenu. Pri potopu v morje pa se boste poleg dihanja in plavanja pod vodo naučili še različnih podvodnih veščin.

V naši ponudbi lahko izbirate med potapljaškimi avanturami, in sicer spoznavnim potopom v bazenu ter spoznavnim potopom v morju za eno ali dve osebi. V okviru ponudbe boste spoznali teoretične osnove potapljanja, vse v varnem okolju ter pod budnim očesom inštruktorjem potapljanja.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete Discover Scuba Diving, spoznavni potop v bazenu (kontrolirano vodno okolje), prikaz osnov potapljanja s potapljaško opremo. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete Discover Scuba Diving, spoznavni potop v morju pod strokovnim vodstvom inštruktorja. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete Discover Scuba Diving, spoznavni potop v morju pod strokovnim vodstvom inštruktorja. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna ponudba:

  • Priporočamo ustrezno fizično in psihično pripravljenost, tako boste lahko uživali v polni meri.
  • V primeru nosečnosti potapljanje odsvetujemo.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati vsaj 1 dan prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko emaila.
lepa narava
notranji bazen
parkirišče
plavanje
plaža
romantični dogodek
Discover Scuba Diving
Spoznavni potop na bazenu, v kontroliranem vodnem okolju
Osnove potapljanja s potapljaško opremo
Velja za 1 osebo, rezervacija 1 dan prej po emailu

24,80

Discover Scuba Diving
Spoznavni potop v morju pod strokovnim vodstvom inštruktorja
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej po emailu

49,80

Discover Scuba Diving
Spoznavni potop v morju pod strokovnim vodstvom inštruktorja
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej po emailu

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo