Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Premium partner

Športno društvo Ocean v Kopru

Doživite nepozabno potapljaško avanturo v morju

Če se želite prepričati ali je potapljanje prava stvar za vas, potem se preizkusite na spoznavnem potopu »PADI Discover Scuba Diving«. Športno društvo Ocean za vas organizira spoznavne potope na bazenu ali v morju. Osebje vam bo pred potopom pripravilo predavanje za pridobitev osnovnega znanja o dihanju in plavanju pri potapljanju. Prav tako vam bodo priskrbeli vso potrebno opremo. Sledi prava zabava, ko se boste skupaj s potapljaškim inštruktorjem prvič potopili.
Prisoje 4, 6000 Koper
041 388 927
Več o ponudbi

Športno društvo Ocean združuje strokovnost, kvalitetno dela, naprednost in prijaznost v skupnem cilju doseganja kakovostnega delovanja na področju športa. Sodelujejo z diplomanti s fakultete za šport, pedagogi, učitelji, trenerji ter medicinskim osebjem, kar zagotavlja visoko kvaliteto vodenih programov. Zavzemajo se za odgovor ulici, nasilju, drogam in ostalim negativnim dejavnikom, ki spremljajo današnje življenje. »Zdrav duh v zdravem telesu«, oblikovanje pozitivnih vedenjskih vzorcev in vrednostnih sistemov so vodila, ki so v društvu vseskozi prisotna. V naši ponudbi lahko izbirate med potapljaškimi avanturami – in sicer spoznavnim potopom na bazenu, spoznavnim potopom v morju za eno ali dve osebi. V okviru ponudbe boste spoznali teoretične osnove potapljanja ter njihovo uporabo v praksi, vse v varnem okolju ter pod budnim očesom inštruktorjem potapljanja.

Discover Scuba Diving: spoznavni potop na bazenu

Če se želite zgolj prepričati ali je potapljanje prava stvar za vas, je to enkratna priložnost, z najosnovnejšim znanjem, ki ga pridobite v kratkem predavanju in pod neposrednim nadzorom potapljaškega inštruktorja, ki se potopi z vami. Bazen nudi idealne pogoje za ta prvi korak. Program traja 2 uri, v ceno pa je vključeno predavanje, izposoja opreme ter potop v bazenu.

Discover Scuba Diving: spoznavni potop v morju

Pridobitev osnovnega znanja o potapljanju, po predavanju pa sledi potop pod neposrednim nadzorom potapljaškega inštruktorja. Poleg dihanja in plavanja pod vodo se boste naučili podvodnih veščin. Če vam bo izkušnja všeč lahko nadaljujete z začetnim potapljaškim tečajem, saj je tak potop enakovreden prvemu potopu na potapljaškem tečaju. Pri paketu »Adrenalinska doživetja« poleg že omenjenega ponujajo še možnost, da pripeljete svoje sopotopljača, ker je v dvoje lepše.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete Discover Scuba Diving, spoznavni potop v bazenu, v kontroliranem vodnem okolju. Deležni ste osnove potapljanja s potapljaško opremo. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete Discover Scuba Diving, spoznavni potop v morju pod strokovnim vodstvom inštruktorja. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete Discover Scuba Diving, spoznavni potop v morju pod strokovnim vodstvom inštruktorja. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna ponudba:

  • Priporočamo ustrezno fizično in psihično pripravljenost, tako boste lahko uživali v polni meri.
  • V primeru nosečnosti potapljanje odsvetujemo.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati vsaj 1 dan prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
notranji bazen
parkirišče
plavanje
Discover Scuba Diving
Spoznavni potop na bazenu, v kontroliranem vodnem okolju
Osnove potapljanja s potapljaško opremo
Velja za 1 osebo, rezervacija 1 dan prej

24.80€

Discover Scuba Diving
Spoznavni potop v morju pod strokovnim vodstvom inštruktorja
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej po emailu

49.80€

Discover Scuba Diving
Spoznavni potop v morju pod strokovnim vodstvom inštruktorja
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej po emailu

86.80€