Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Rent a boat Fi-al nautika, Portorož

Naužijte se lepot morja in sonca z vetrom v laseh

V idilični Marini Bernardin podjetje Fi-Al Nautika organizira panoramske vožnje po slovenski obali. Naužijte se lepot morja in sonca z vetrom v laseh. Ponudbo so popestrili še z najemom motornega plovila, ekskurzijami in možnostjo vodnega taksija. Strokovno osebje vas lahko nauči tudi veščin smučanja ali deskanja na vodi. V vročih poletnih in toplih jesenskih dneh se prepustite adrenalinu na morskih valovih in preživite nepozabno športno doživetje.
Obala 2, 6320 Portorož
031 200 000
Več o ponudbi

Podjetje Fi-Al Nautika, ki se nahaja v Marini Bernardin v Portorožu, se ukvarja z najemom motornih plovil in njihovim vzdrževanjem. V ponudbi imajo različna plovila, od malih gliserjev (bowriderjev) do večjih, prostornejših družinskih jaht. Izbirate lahko med različnimi dolžinami. Nudijo vam tudi panoramske vožnje, ekskurzije in vodni taksi. Strokovno usposobljeno osebje vam bo ravno tako z največjim veseljem pomagalo tudi pri izbiri pravega plovila ali pa pri učenju vodnih športov, ki bodo še dodatno poskrbeli za adrenalinsko izkušnjo.

V našem paketu lahko prejmete panoramsko vožnjo, kjer se popolnoma prepustite širnemu morju in vetru ter uživate v pogledih. Povabite prijatelje ali pa se v dvoje odpravite na raziskovanje slovenske obale.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete panoramsko vožnjo po slovenski obali (60 minut). Ponudba velja za 6 oseb.

 

Dodatna navodila:

  • Rezervacija je potrebna 1 dan prej.
  • Rezervacijo lahko opravite po telefonu.
  • Ponudba ne velja med novembrom in aprilom.
internet link @
lepa narava
otroci
panorama
plaža
skupine
Panoramska vožnja po slovenski obali (60 minut)
Velja za 6 oseb
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu
Ne velja med novembrom in aprilom

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo