Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Šola preživetja, Cerklje

Preizkusite svoje sposobnosti preživetja v naravi

Šola preživetja v Cerkljah ob Krki vam ponuja, da zapustite varen svet in se naučite preživetja v naravi z le nekaj osnovnimi sredstvi. Vodila vas bo usposobljena ekipa, ki vas bo naučila osnovnih veščin preživetja v naravi, orientacije, discipline in sodelovanja v ekipi. Naučili se boste, kako delovati kot vodja, izboljšala pa se bo tudi vaša psihofizična pripravljenost. Poleg tega ponujajo tudi usposabljanje za padalca.
Župeča vas 42, 8263 Cerklje ob Krki
041 601 561
Več o ponudbi

Bivši vojak Toni Baznik se je po dohodu iz Slovenske vojske odločil deliti svoje bogato znanje in izkušnje, zato je ustanovil  podjetje, edino v Sloveniji, ki nudi specialistično usposabljanje iz vojaških veščin, padalstva, preživetja v naravi in rokovanje z orožjem pod okriljem izurjenih in visoko motiviranih specialistov. Pričakuje vas v Cerkljah ob Krki.

Izkušeni inštruktorji, specialisti na svojih področjih, vas bodo naučili osnovnih veščin preživetja v naravi, kako se orientirati, discipline, kako sodelovati v ekipi, kako delovati kot vodja. Posledično se vam bo izboljšala tudi psihofizična pripravljenost, ki vam bo v nadaljnjem življenju vedno koristila. Zaradi narave usposabljanja bo namerno prišlo do pomanjkanja hrane, počitka in prostega časa – vse z namenom, da vas izurijo za preživetje v naravi, v kolikor se boste kdaj znašli v takšni situaciji.

V naši ponudbi lahko izbirate med več različicami, lahko izberete šolo preživetja, padalski tečaj ali skok s padalom, za spomin pa prejmete še spominsko majico. Izstopite iz svoje cone udobja in se podajte v nekaj neznanega, a zanimivega.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete celodnevno šolo preživetja v naravi, diplomo, certifikat in spominsko majico. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete padalski tečaj in spominsko majico. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete samostojni skok s padalom (skoka se lahko udeleži oseba z opravljenim padalskim tečajem) in spominsko majico. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Rezervacija je potrebna 7 dni prej.
  • Potrebna je udobna športna obutev in športna oprema.

 

animacija
internet link @
kampiranje
lepa narava
parkirišče
skupine
Celodnevna šola preživetje v naravi + diploma + certifikat + spominska majica
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej

86,80

Padalski tečaj + spominska majica
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej

86,80

Skok s padalom (1x samostojno) + spominska majica
Skoka se lahko udeleži oseba z opravljenim padalskim tečajem.
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo