NAROČILA: Oddana do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Preveri veljavnost kartice

Darilnim paketom SelectBox, ki jim preteče veljavnost med 15.10.2020 - 30.10.2021 smo avtomatsko podaljšali veljavnost do 1.11.2021.

Podari nepozabno doživetje!

Športno društvo KiteLife, Portorož

Kajtanje na čudovitih lokacijah za vsakogar

Šola kajtanja je pravi naslov za ljubitelje adrenalina. Pri kajtanju stojite na deski, padalo pa vas s pomočjo energije vetra vleče po vodi. Preizkusite se v tej prijetni aktivnosti. Vedno nasmejani in kvalificirani inštruktorji vas bodo naučili vseh osnov upravljanja in vožnje s kajtom. Zagotavljajo hiter napredek in možnost nadgrajevanja znanj, nudijo pa tudi svetovanje in odkup stare opreme. Za vse, ki radi združujete oddih in športne aktivnosti, je to idealna priložnost!
Vinjole 36 a, 6320 Portorož
031 200 000
Več o ponudbi

Športno društvo KiteLife se nahaja v Portorožu in je pravi naslov za vse ljubitelje adrenalina. Za tiste, ki radi združujete oddih in športne aktivnosti, je to idealna priložnost za aktivno preživljanje dopusta. Inštruktorji vas naučijo vseh osnov upravljanja in vožnje s kajtom.

Šport kitesurfing, znan tudi pod imenom kiteboarding, vključuje padalo (power kite), ki s svojo energijo vleče kajterja po vodi. Kajter stoji na kiteboardu ali surfboardu. Z izkušnjami in z številnimi testi so pri KiteLife izbrali kajt opremo, ki je se je na vseh področjih izkazala za najprimernejšo. S podatki o vašem trenutnem znanju, želji po napredku in stilu vožnje, vam bodo svetovali pri izbiri opreme, ki vam je pisana na kožo. S tem boste lahko prihranili veliko časa in denarja.

V našem paketu lahko prejmete spoznavni tečaj kajtanja na slovenski obali.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete spoznavni tečaj kajtanja na slovenski obali. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Odsvetujemo uživanje težke hrane 2 uri pred športnimi aktivnostmi.
  • Potrebna je ustrezna oprema.
  • Rezervacija je potrebna 7 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko spletne prijavnice.
lepa narava
otroci
panorama
parkirišče
plaža
skupine
Spoznavni tečaj kajtanja na slovenski obali
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej preko spletne prijavnice

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo