Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Športni center Galactica, Velenje

Skrb za zdravo telo in dobro počutje

V sodobno opremljenem Wellness in športnem centru Galactica so vam na voljo skupinske vadbe, plesne aktivnosti, fitnes, tajske masaže ter štiri vrste savn. Poleg tega najdete tudi salone lepote s kozmetiko, masažami in make up centrom. V športnem delu vas po vadbi čaka osvežitev v Top Baru, ki je namenjen le članom Galactice. Center je umeščen v osrčje Športnega parka Velenje, ki je v neposredni bližini jezer, golf igrišč in nogometnih stadionov.
Koroška cesta 55a, 3320 Velenje
05 907 84 78
Več o ponudbi

Športni in Wellness center Galactica se že od svoje otvoritve leta 2011 uvršča med top tri slovenske  Wellness centre in je v kategoriji rezidenčni centri po oceni strokovne komisije tudi prejemnik  priznanja  RTV Slovenija za “naj wellness”. Na 1800 m2  površine se razprostirajo prostori “sveta Savn”, ki so ene najlepših v Sloveniji, športne dvorane,  fitnes center ter saloni lepote s kozmetiko, masažami in make-up art centrom. Galactica ima lastno parkirisce, ki je povezano z javnimi urejenimi brezplačnimi parkirnimi prostori Športnega parka Velenje. Je tudi zelo dostopen, saj je povezan z brezplačnim lokalnim avtobusom, ki vozi do mestnega središča. Center Galactica je uradni licenčni  LesMills center in  je povezan v svetovno mrežo vrhunskih športnih centrov!

V zadnjih letih so postale vadbe v skupinah ena izmed najbolj priljubljenih oblik rekreacije in izboljšanja telesne kondicije. V fitnes studiu Galactica, ki je opremljenem z najsodobnejšimi trenažerji, boste poskrbeli za boljšo kondicijo in izoblikovanje vašega telesa.

V naši ponudbi lahko izbirate med športnimi storitvami, in sicer fitnesom, skupinskimi vodenimi vadbami, osebnim trenerstvom ter merjenjem telesne sestave.

 

Kaj prejmete v paketu?

 • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete enkratni obisk vodene vadbe, dva obiska fitnes centra ter proteinski shake. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete eno uro osebnega trenerstva, enkratni vstop v fitnes center ter dva proteinska shaka ALI enkratni obisk vodene vadbe, dva obiska fitnes centra, merjenje telesne sestave in dva proteinska shaka. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete dvakratno merjenje telesne sestave, dva obiska vodene vadbe po izbiri ali fitnes centra  in dva proteinska shaka. Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete enkratni obisk vodene vadbe, dva obiska fitnes centra ter proteinski shake. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete eno uro osebnega trenerstva, enkratni vstop v fitnes center ter dva proteinska shaka ALI enkratni obisk vodene vadbe, dva obiska fitnes centra, merjenje telesne sestave in dva proteinska shaka. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete dvakratno merjenje telesne sestave, dva obiska vodene vadbe po izbiri ali fitnes centra  in dva proteinska shaka. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

 • Odsvetujemo uživanje hrane tik pred obiskom fitnesa in vodenih vadb.
 • Ne pozabite na čisto športno obutev za notranje prostore.
 • Na vadbo prinesite brisačo in vodo.
 • Pri vseh ponudbah je potrebna rezervacija 2 dni prej.
 • Rezervacija je možna preko telefona.

 

fitnes
klima
parkirišče
savna
skupinske vadbe
športni center
wi-fi
1x obisk vodene vadbe
2x obisk fitnes centra
Proteinski shake
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

24,80

1x ura osebnega trenerstva, 1x obisk fitnes centra in 2x proteinski shake ALI 1x obisk vodene vadbe, 2x obisk fitnes centra, 1x merjenje telesne sestave in 2x proteinski shake. Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39,80

2x merjenje telesne sestave, 2x obisk vodene vadbe po izbiri ali fitnesa in 2x proteinski shake
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39,80

1x obisk vodene vadbe
2x obisk fitnes centra
Proteinski shake
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

24,80

1x ura osebnega trenerstva, 1x vstop v fitnes center ter 2x proteinski shake ALI 1x obisk vodene vadbe, 2x obisk fitnes centra, 1x merjenje telesne sestave in 2x proteinski shake. Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39,80

2x merjenje telesne sestave, 2x obisk vodene vadbe po izbiri ali fitnesa in 2x proteinski shake
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo