Vsa naročena darila do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Eskimska vas, Kranjska gora

Krpljajte kot pravi Eskimi

V Kranjski Gori vsako leto postavijo čudovito eskimsko vas, kjer lahko izkusite življenje v objemu snega. Osebje vam bo razložilo, kako so zgrajeni igluji, v katerih lahko tudi prespite. Udeležite se krpljanja, ki je vedno bolj priljubljena zimska aktivnost brez potrebnega predznanja. Razvajali vas bodo tudi v iglu baru in poskrbeli za hrano, pripravljeno na odprtem ognju. Eskimska vas je sestavljena iz iglu hotela, iglu restavracije in iglu bara.
4280 Kranjska Gora
031 200 000
Več o ponudbi

Če iščete zanimivo in nepozabno mesto za organiziranje rojstnega dneva ali pa zgolj zabavo, je Eskimska vas idealno mesto. V Kranjski gori so v eskimski vasi zgradili iglu hotel, kjer sta na voljo dva standardna igluja za osem oseb in dva posebna romantična igluja za pare. Temperatura v iglujih je -4 stopinje. Postelje so narejene iz posebno oblikovanega snežnega oboka, prekritega z izolacijskim materialom ter z ovčjimi kožami, na katerih vas čakajo posebne ekspedicijske spalne vreče. V posebnem igluju, ki sprejme do 45 oseb, vas bodo pogostili, zato od tam ne boste odšli lačni. V okolici iglujev ponujajo edinstveno obliko zimskega športa – krpljanje. To je hoja po snegu s posebej prilagojeno obutvijo, ki ima veliko površino, da se ob koraku noga ne pogrezne globoko v sneg.

Poleg naše ponudbe se lahko odločite za prenočitev v iglu hotelu ali za kulinarično razvajanje. Prelepa atmosfera v notranjosti igluja in na snežni terasi, vam bo vzbudila tek – v času kosila, po končanih športnih aktivnostih ali pa v romantičnem večeru ob svečah. Dobra »chill out« glasba, vrhunska postrežba iz iglu bara ter posebno zimsko vzdušje, vam bodo vsekakor še dolgo ostali v spominu.

V naši ponudbi lahko izbirate med triurnim krpljanjem in razlago o gradnji iglujev, kjer boste dobili tudi pijačo dobrodošlice.

 

Kaj prejmete v ponudbi?

  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete triurno krpljanje, welcome drink v igluju ter razlago o gradnji iglujev in snežnega zavetišča. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete triurno krpljanje, welcome drink v igluju ter razlago o gradnji iglujev in snežnega zavetišča. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila

  • Priporočamo udobno in toplo obleko ter obutev.
  • Potrebna je rezervacija 5 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
bar-lokal
hotel
otroci
parkirišče
prenočišča
restavracija
romantični dogodek
terasa
Krpljanje 3h + welcome drink v igluju
Razlaga o gradnji iglujev, snežnega zavetišča
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 5 dni prej po telefonu ali emailu

39,80

Krpljanje 3h + welcome drink v igluju
Razlaga o gradnji iglujev, snežnega zavetišča
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 5 dni prej po telefonu ali emailu

86,80

Deli srečo naprej

selectbox zapestnice

Želim se prijaviti na novice

PRIJAVA
Odpri sporočilo
preloader