Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA SXP1
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!

Jahanje konj na kmetiji Vrbnjak

Prvovrstna izkušnja, ki jo je vredno doživeti

Preživite dan na konjskem hrbtu. Ekološka turistična kmetija Vrbnjak leži na manjši vzpetini, stran od mestnega vsakdana. Razvajali vas bodo z domačo, ekološko pridelano hrano, kruhom iz krušne peči, domačim vinom in žganimi pijačami. Ponujajo možnost jahanja konj in vožnje s kočijo. Preživite dan v naravi in se povežite s temi čudovitimi živalmi. Na voljo so tudi druge aktivnosti, kot so ribolov, nabiranje gob in pikniki ob majhnem, romantičnem jezercu.
jahanje
kolesarska pot
lepa narava
parkirišče
piknik
prenočišča
Kuršinci 19, 9243 Kuršinci
031 705 646
Več o ponudbi

Kmetija Vrbnjak je srednje velika ekološka turistična kmetija na manjši vzpetini, ki se razlega daleč stran od prometnega vrveža in industrije. Najbližji večji kraj je Mala Nedelja. V ponudbi imajo štiri lično opremljene, ogrevane in klimatizirane apartmaje, jahanje konj, vožnjo s kočijo in okusno domačo hrano. Kmetija je obdana s polji, travniki in tudi gozdom, ki je kot nalašč za sprehode in nabiranje gob. Najmlajši se lahko celo spoznajo in igrajo z domačimi živalmi, kot so kužki, mucki in konji.

V naši ponudbi se lahko naužijete svežega zraka, miru in tišine s sproščujočim jahanjem konj na terenu s spremstvom in vožnjo s kočijo, ki vas popelje stran od natrpanega vsakdana. Po tem pa se lahko okrepčate z domačim narezkom, ki ga skrbno pripravijo na turistični kmetiji.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete jahanje na terenu s spremstvom (1 ura). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete jahanje na terenu s spremstvom (1,5 ura) ALI vožnja s kočijo (45 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete jahanje na terenu s spremstvom (2 uri) ALI vožnja s kočijio (1 ura). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete jahanje na terenu (1,5 ura) z domačim mini narezkom in pijačo ALI vožnjo s kočijo (1,15 uro) z domačim mini narezkom in pijačo. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila

  • Odsvetujemo uživanje težke hrane tik pred jahanjem.
  • Potrebna je udobna obutev in primerna oprema.
  • Pri vseh paketih je potrebna rezervacija vsaj 1 dan prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.

 

Ponudba prisotna na produktih:
Jahanje na terenu s spremstvom, 1 h
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

29,99

Jahanje na terenu s spremstvom, 1,5 h ALI vožnja s kočijo, 45 min
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

44,99

Jahanje na terenu s spremstvom, 2 h ALI vožnja s kočijo, 1 h
Velja za 1 osebo.
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

54,99

Jahanje na terenu, 1,5 h z domačim mini narezkom in pijačo ALI vožnja s kočijo, 1,15 h z domačim mini narezkom in pijačo
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo