Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan.
Podari nepozabno doživetje!

Adrenalinski park Crikvenica

Adrenalinska doživetja ob morju

V Adrenalinskem parku Crikvenica se lahko preizkusite v različnih disciplinah. Naučili vas bodo varnega plezanja in hoje po različnih adrenalinskih poteh, kot so viseči mostovi, ploščadi in podobno. Preizkusite se lahko v plezanju na različno dolgih in visokih stezah, nogometu v kletki, ter celo v sumo borbi. Velika steza ima 31 platform z 59 različnimi prehodi. V dolžino meri 401 meter z dodatnim spustom 387 metrov. Manjša steza pa ima 18 platform in 32 prehodov.
Klanfari 7, 51260 Crikvenica, Hrvaška
00385 98 259 755
Več o ponudbi

Adrenalinski park Crikvenica se nahaja v središču mesta in turistom nudi nepozabno doživetje sredi narave le 500 metrov od morja. Ponujajo dve stezi za plezanje z različnimi zahtevnostmi in dolžinami ter dodatnim adrenalinskim spustom. Poleg tega vam ponujajo tudi možnost igranja paintballa, nogometa v kletki, adrenalinskega plezanja in še več.

Doživite avanturo in premagajte strah pred višino, sprehodite se čez viseči most, splezajte na vrh drevesa ali pa preskočite ovire na poti. Odločite se za nepozabno igro paintballa s prijatelji, kjer vas bo strokovno osebje pripravilo na igro, ki je ne boste pozabili, ali pa se podajte v nove izzive in splezajte do vrha plezalne stene, nato pa se z družbo odpravite na nogomet v kletki.

V našem paketu lahko prejmete paket za igro paintballa, igro nogometa v kletki, sumo wrestling, uporabo trampolina in adrenalinsko plezanje. Premagajte svoje strahove in naredite nekaj, kar ste si želeli že dolgo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete paintball začetni paket, uporabo trampolina, adrenalinsko plezanje po majhni stezi in igro nogometa v kletki. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete paintball ekstra paket, igro nogometa v kletki, adrenalinsko plezanje in sumo wrestling. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 2 dni prej.
  • Potrebna sta primerna športna oprema in obutev.
  • Pred začetkom je nujno pozorno poslušanje navodil vodnika.
animacija
lepa narava
nogomet
otroci
parkirišče
plaža
plezanje
pohodi
zunanje igrišče
Paintball začetni paket, trampolin
Nogomet v kletki
Adrenalnsko plezanje na majhni stezi
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej

24,80

Paintball začetni paket, trampolin
Nogomet v kletki
Adrenalnsko plezanje na ekstremni ali veliki stezi
Velja za 1 osebo, rezervacija 2 dni prej

24,80

Paintball ekstra paket
Nogomet v kletki
Adrenalnsko plezanje, sumo wrestling
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej

39,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo