Vsa naročena darila do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!

Plavalni klub Ilirija, Ljubljana

Vodna rekreacija za zdrav duh v zdravem telesu

Plavalni klub Ilirija v Ljubljani vam nudi izpopolnjevanje znanja plavalnih tehnik. Z vadbo lahko povečate efektivnost plavanja, vzdržljivost in hitrost. Delo kluba temelji na izboljšanju posameznih plavalnih tehnik ter posledično bolj pravilnem in učinkovitem plavanju udeležencev. Nudijo vam tudi individualne vadbe in plavalne šole za odrasle. Prav tako so na voljo vstopnice za bazen ter možnost najema njihovega piknik prostora.
Celovška cesta 3, 1000 Ljubljana
01 439 75 80
Več o ponudbi

Plavalni klub Ilirija se nahaja na Celovški cesti v Ljubljani, kjer vas pričakujejo vse dni v tednu. Vadba plavanja poteka trikrat na teden, v zimskem času je to v pokritem bazenu Kodeljevo, v poletnih mesecih na letnem kopališču Ilirija. Vadbo vodijo strokovni  športni delavci s pridobljenimi nazivi za poučevanje plavanja pri Plavalni zvezi Slovenije. Individualna vadba poteka skozi vso leto na pokritem kopališču Tivoli ali na Fakulteti za šport, odvisno od vaše želje in po dogovoru s trenerji. Namenjena je vsem, od popolnih začetnikov do tistih, ki se želijo naučiti pravilno plavati ali pa bi radi izboljšali svoje tekmovalno plavanje.

V naši ponudbi lahko izbirate med individualnimi in skupinskimi vadbamiplavalno šolo za odrasle, vstopnicami za bazen in najemom piknik prostora. Ponudbe veljajo za eno osebo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete dvotedensko plavalno in izpopolnjevalno šolo plavanja. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete vrednostni bon za 40 eur, ki ga lahko unovčite za individualno vadbo ali plavalno šolo za odrasle ali vstopnice za bazen ali skupinsko vadbo ali najem piknik prostora. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete vrednostni bon za 50 eur, ki ga lahko unovčite za individualno vadbo ali plavalno šolo za odrasle ali vstopnice za bazen ali skupinsko vadbo ali najem piknik prostora. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Odsvetujemo uživanje težke hrane 2 uri pred vadbo.
  • Potrebna je ustrezna oprema in obutev.
  • Ne pozabite na kopalke.
  • S seboj prinesite vodo in brisačo.
  • Rezervacija je potrebna vsaj 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.

 

bar-lokal
notranji bazen
parkirišče
piknik
plavanje
separe-vip
skupinske vadbe
zunanji bazen
Dvotedenska plavalna in izpopolnjevalna šola plavanja
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

24,80

Vrednostni bon za 40 eur (individualna vadba ali plavalna šola za odrasle ali vstopnice za bazen ali skupinska vadba ali najem piknik prostora)
Velja za 1 osebo, rezervacija 3 dni prej po telefonu

39,80

Vrednostni bon za 50 eur (individualna vadba ali plavalna šola za odrasle ali vstopnice za bazen ali skupinska vadba ali najem piknik prostora)
Velja za 1 osebo, rezervacija 3 dni prej po telefonu

49,80

Deli srečo naprej

selectbox zapestnice

Želim se prijaviti na novice

PRIJAVA
Odpri sporočilo