Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Športno društvo KinVital, Domžale

Vzpostavite telesno ravnovesje s tekom v naravi

Ime KinVital je sestavljeno iz besed kineziologija in vitalnost. Tukaj vas pričakujejo izšolani kineziologi s Fakultete za šport. Programi vadb so skrbno načrtovani in usklajeni z najnovejšimi trendi. Vadbe in gibalne terapije izvajajo tudi na prostem, saj je narava najlepše telovadno okolje. Druga veja dejavnosti KinVitala je ponovno vzpostavljanje telesnega ravnovesja po poškodbah, skrb za preventivo in vadba za ljudi s kroničnimi boleznimi.
Ulica Antona Skoka 2, 1230 Domžale
031 893 284
Več o ponudbi

Športno društvo KinVital se nahaja v Domžalah, v večini tu delujejo kineziologi s Fakultete za šport. Od tod tudi ime, ki je sestavljeno iz besed kineziologija in vitalnost. S skrbno izbranimi gibanji in vajami vas pripeljejo do želene vitalnosti.

Ker vsaka vadba ni zdrava vadba, so njihovi programi skrbno načrtovani in usklajeni z najnovejšimi smernicami v telesni vadbi. Vodilo vadb so različne oblike rekreacije v naravi, saj nam le ta s svojim čudovitim okoljem predstavlja čudovit delaven prostor.

V naši ponudbi lahko prejmete tečaj nordijske hoje, tekaški trening, analizo tehnike teka ali kakovosti gibanja. Prepustite se strokovnjakom in naredite nekaj dobrega tudi za svoje telo in počutje.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete osebni tečaj nordijske hoje (1 ura) ALI osebni tekaški trening (1 ura) ALI analiza kakovosti gibanja (1 ura). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete video analizo tehnike teka (1 ura) ALI osebni trening v vadbenem studiu KinVital (2 uri). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete video analizo tehnike teka (1 ura) z osebnim programom ALI analizo kakovosti gibanja (1 ura) z osebnim programom za 1 osebo ALI osebni trening (1 ura). Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete analiza kakovosti gibanja (1 ura), osebni program in osebni trening (1 ura) za 1 osebo ALI dva treninga (1 ura) za celotno družino.

 

Dodatna navodila:

  • Odsvetujemo uživanje težke hrane 2 uri pred športnimi aktivnostmi.
  • S seboj prinesite brisačo in vodo.
  • Rezervacija je potrebna 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
lepa narava
otroci
parkirišče
pilates
skupine
skupinske vadbe
Osebni tečaj nordijske hoje (1 h) ALI osebni tekaški trening (1 h) ALI analiza kakovosti gibanja (1 h)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

24,80

Video analiza tehnike teka (1 h) ALI osebni trening v vadbenem studiu KinVital (1 h)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu ali emailu

39,80

Video analiza tehnike teka (1 h) z osebnim programom ALI analiza kakovosti gibanja (1 h) z osebnim programom za 1 osebo ALI osebni trening (1 h)
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

49,80

Analiza kakovosti gibanja (1 h) z osebnim programom in osebnim treningom (1 h) za 1 osebo
ALI 2x trening (1 h) za celotno družino
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo