Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!

Paintball club Umag

Razburljiva paintball zabava

Ko adrenalin naraste, vam ne preostane nič drugega, kot da se prepustite užitkom igranja paintballa! To je šport, kjer tekmujejo moški in ženske in kjer starost ter moč igralcev nista ključnega pomena. Bistveni so inteligenca, taktika in odločnost. Tekmovalci se razdelijo v dve skupini, cilj igre pa je, da z barvnimi kroglicami iz posebne puške zadenete igralca iz nasprotne skupine in ga tako izločite iz igre. Izkoristite priložnost in se prepustite pustolovščini in zabavi.
Šestog Svibnja 11, 52470 Umag, Hrvaška
031 200 000
Več o ponudbi

Če iščete zanimivo rekreacijo na svežem zraku, potem je Paintball club Umag pravi naslov za vas. Odpravite se na teambuilding s prijatelji, družino ali pa svojemu otroku priredite nepozabno rojstnodnevno zabavo.

Paintball igrajo v več kot 30 državah po svetu tako moški kot ženske vseh starosti. Ne gre za agresivni šport, temveč je šport tistih, ki si želijo sprostiti duha in si želijo pustolovščin. Igralci so razdeljeni v dve skupini, vsaka ima svojo bazo označeno z zastavo in se med seboj razlikuje po barvi traku, ki ga nosi vsak igralec na levem rokavu. Bistvo je osvojiti zastavo, ki pripada nasprotni ekipi, ob tem pa je potrebno braniti svojo zastavo. To dosežemo z izločitivijo nasprotnih igralcev, ko jih označimo z barvo, ki jo vsebujejo kroglice, izstreljene iz paintball markerja.

V našem paketu lahko prejmete igro paintballa in se nato okrepčate še s kosilom

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete pijačo dobrodošlice, paintball (200 kroglic) in celotno opremo. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete pijačo dobrodošlice, kosilo, paintball (300 kroglic) in celotno opremo. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Pri igri je potrebno upoštevati vsa pravila o varnosti in igri.
  • Ne pozabite na udobno športno opremo.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 3 dni prej.
bar-lokal
lepa narava
parkirišče
skupine
športni center
zunanje igrišče
Pijača dobrodošlice
Paintball, 200 kroglic
Celotna oprema
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej

24,80

Pijača dobrodošlice, kosilo
Paintball, 300 kroglic
Celotna oprema
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej

39,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo