Spletna trgovina deluje normalno, vsa naročena darila do 12h bodo odposlana še isti delavni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Splavarjenje na reki Dravi, Muta

Vožnja s splavom po reki Dravi

Doživetje, ki ga enostavno morate izkusiti! Flosarske frajle in flosarji vas s harmoniko v rokah in z nasmehom na ustih pričakujejo v splavarskem pristanu v občini Muta na Gortini. Flosarji sledijo stari tradiciji splavarjenja po reki Dravi. Na flosih ne prevažajo več lesa, ampak zabave željne obiskovalce. V 16 letih so pripeljali že več kot 150.000 gostov. Prepričajte se sami in s prijatelji ali družino izkusite to nepozabno doživetje.
Gortina 23, 2366 Muta
02 87 23 333
Več o ponudbi

Eno iz med najbolj obiskanih koroških destinacij je splavarjenje po najlepšem delu reke Drave. Splavarski pristan Koroških splavarjev se nahaja ob obrežju reke Drave na Muti malo pred Trbonjskim mostom. Tam vas sprejmejo splavarji in pogostijo s kruhom, soljo ter domačim žganjem. Pričetek plovbe poteka v obliki predstavitve flosarjev, ki jo izvedejo flosarske frajle, muzikant in humoristom, na koncu pa vsakega gosta čaka tradicionalni flosarski krst, ki ga nato proslavite s tradicionalnim flosarskim kosilom. Okrepčate se z golažem, polento, zabeljeno z grumpi, in kavo. Prepustite se toku reke in užitkom splavarjenja v vsem svojem čaru.

V naših paketih lahko prejmete tradicionalno splavarjenje s flosarskim kosilom.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete tradicionalno splavarjenje s splavarskim krstom. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu «Zabava v naravi« prejmete tradicionalno splavarjenje s splavarskim krstom in flosarskim kosilom. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete tradicionalno splavarjenje s splavarskim krstom. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Rezervacija ni potrebna v primeru, da je termin prost.
lepa narava
otroci
parkirišče
pohodi
restavracija
Tradicionalno splavarjenje s splavarskim krstom
Velja za 1 osebo

24,80

Tradicionalno splavarjenje s splavarskim krstom in flosarskim kosilom
Velja za 1 osebo

39,80

Tradicionalno splavarjenje s splavarskim krstom
Velja za 2 osebi

49,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo