Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA SXP1
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!
Premium partner

No Stress center

Zdravo in kreativno življenje brez stresa

V No Stress Centru si sodelavci poleg strokovnega znanja delijo tudi veselje do gibanja, druženja in raziskovanja. Prostori so takšni, da vas vedno spravijo v dobro voljo, četudi je deževen dan. Vaditelji verjamejo v zdrave navade, drobne razvade in pristne odnose. Prepričani so, da je zdravo in kakovostno življenje tisto, ki je brez stresa. Pri delu se držijo tudi reka, da je smeh pol zdravja.
joga
klima
otroci
parkirišče
skupinske vadbe
športni center
wi-fi
Ulica Milana Majcna 29a, 1000 Ljubljana
040 701 633
Več o ponudbi

No Stress Center, ki domuje v obnovljeni kmetiji v starem delu Spodnje Šiške v Ljubljani, so v  letu 2013 odprli z željo, da bi s svojimi najbližjimi – prijatelji, znanci, sosedi in vsemi ostalimi somišljeniki, delili veselje do gibanja, druženja in raziskovanja. Njihovi prostori so zato urejeni tako, da vas ne glede na zgodnje jutro, deževen popoldan ali naporen trening spravijo v dobro voljo, sodelavci pa so poleg strokovnega znanja vedno »opremljeni« z nasmehom. Ker so poti do dobre volje in srečnega, sproščenega življenja v današnjem ponorelem svetu različne, so raznolike tudi naše vadbe in drugi programi, ki so pripravljeni tako, da med njimi vsakdo najde tisto, kar potrebuje za dobro počutje in notranje ravnovesje.

Vadba Aerial je priložnost za vse radovedneže, da se spoznajo s svetom vadb v zraku oziroma s hamako, ki nam omogoča veliko paleto položajev in celo obratov na glavo. Po uri vadbe se tudi posvetujete o najbolj primerni vadbi v zraku za vas. Aerial tečaj je namenjen vsem, ki se vadbi pridružujete sredi leta in želite obiskovati aerial jogo ali aerial akrobatiko. Tečaj poteka podobno kot redne vadbe, po vsaki uri pa boste vedeli, da ste naredili veliko za svoje telo. Naučili se boste najpomembnejše elemente in kako jih lahko samostojno ter varno izvedete. Seveda ne bo manjkalo inverzij, saj so te nepogrešljiv del vadb v zraku.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete dve uri aerial vadbe in spominsko fotografijo. Ponudba velja za 1 osebo, ki gre na dve uri vadbe ALI za 2 osebi, ki skupaj prideta na 1 uro vodene vadbe.
  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete uro individualnega treninga na hamakah s kratko koreografijo in spominsko fotografijo. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete dve uri aerial vadbe in spominsko fotografijo. Ponudba velja za 1 osebo, ki gre na 2 uri vadbe ALI za 2 osebi, ki skupaj prideta na 1 uro vodene vadbe.

 

Dodatna navodila:

  • Pri obisku vadb priporočamo udobna športna oblačila.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
2 uri aerial vadbe
Spominska fotografija
Velja za 1 osebo, ki gre na 2 uri vadbe ALI za 2 osebi, ki skupaj prideta na 1 uro vodene vadbe na hamakah
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

29,99

1 ura individualnega treninga na hamakah s kratko koreografijo
Spominska fotografija
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

54,99

2 uri aerial vadbe
Spominska fotografija
Velja za 1 osebo, ki gre na 2 uri vadbe ALI za 2 osebi, ki skupaj prideta na 1 uro vodene vadbe na hamakah
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

29,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo