Spletna trgovina deluje normalno, vsa naročena darila do 12h bodo odposlana še isti delavni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Balansa Slackline

Zabava, iskanje ravnotežja in meditacija v enem

Mojstri ravnotežja pri Balansa slackline vas bodo naučili, kako uloviti in obdržati ravnotežje med eno in drugo nestabilno lego ter hoditi po ozkem, napetem traku, imenovanem slack. Spoznajte zabavno vadbo celega telesa, začinjeno z igro med lastnim razumom in intuicijo. Stranski učinki vadbe so čvrste trebušne mišice, definirana stegna ter večja mera vztrajnosti v težavnih in intenzivnih vsakodnevnih situacijah. Preizkusite svoj um in telo ter spoznajte čudovitost izven cone udobja.
Krivec 44, 1000 Ljubljana
031 200 000
Več o ponudbi

Pri Balansa slackline boste spoznali mojstre ravnotežja. Naučili vas bodo, kako se uloviti in zaustaviti v določenem položaju, ki se pojavi med eno in drugo nestabilno lego, ter hoditi po ozkem napetem traku. Delavnice izvajajo v Ljubljani, po dogovoru pa tudi na drugih lokacijah po Sloveniji. Slacklining je hoja po napetem elastičnem traku – ”gurtni”. Gre za veščino, ki izvira iz že več kot 2000 let stare umetnosti hoje po vrvi. Največ se jo prakticira nizko nad tlemi, z izkušnjami pa tudi nad vodo in prepadi (z varovanjem). Stranski učinki vadbe so: čvrste trebušne mišice, definirana stegna ter povišana vztrajnost v težavnih in intenzivnih vsakodnevnih situacijah. Inštruktorji iz društva Balansa slackline se z omenjeno dejavnostjo intenzivno ukvarjajo že od samega začetka pri nas,  vselej pa odkrivajo nove vidike in tehnike ravnotežja. Težavnost delavnic povsem prilagodijo udeležencem, zato so primerne prav za vsakogar.

V našem paketu lahko prejmete 3-urno delavnico, hojo po vrvi ali 3-dnevni tečaj oz. 6-dnevni tečaj. Odločite se lahko tudi za adrenalinski izlet s hojo prek vode ali brezna. Stopite iz svoje cone udobja in doživite nepozabno adrenalinsko izkušnjo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete 3-urno delavnico in brošuro z vajami ter nasveti (ali majica). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V paketu »Zabava v naravi« prejmete 3-urno delavnico ALI hojo po vrvi 1,5h za 2 osebi ALI hojo po vrvi 2h za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete 3-dnevni slackline tečaj ALI 3h delavnica za 2 osebi z brošuro in majico ALI hojo po vrvi 2h za 2 osebi.
  • V paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete 6-dnevni tečaj, adrenalinski izlet, hojo po vrvi prek vode ali brezna in brošuro ter majico ALI balansa slackline set, 3h delavnica in brošura za 1 osebo ALI adrenalinski izlet ALI 3h začetniška oziroma nadaljevalna delavnica za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Priporočamo udobno obleko in obutev.
  • Potrebna je rezervacija 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
  • Izogibajte se težki hrani 2 uri pred športnimi aktivnostmi.
lepa narava
otroci
parkirišče
pilates
skupine
skupinske vadbe
3-urna delavnica
Brošura z vajami in nasveti ali majica
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu ali emailu

24,80

3-urna delavnica ALI
Hoja po vrvi 1,5 h za 2 osebi ALI
Hoja po vrvi 2 h za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu ali emailu

39,80

3-dnevni slackline tečaj ALI
3-urna delavnica z brošuro in majico ALI
Hoja po vrvi, 2h
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu ali emailu

49,80

6-dnevni tečaj + adrenalinski izlet + hoja prek vode ali brezna + majica ALI Balansa slackline set + 3-urna delavnica za 1 osebo ALI Adrenalinski izlet ALI Začetniška 3-urna nadaljevalna delavnica za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo