Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Športni turizem Portorož

Zgrabite priložnost in postanite teniški as

Športni turizem Portorož vam ponuja edinstvene individualne treninge tenisa. Ni pomembno, ali so to vaši prvi teniški zamahi ali pa želite izpopolniti svojo tehniko. Razpolagajo tudi z različnimi športnimi objekti. To so nova, mala in velika nogometna igrišča z naravno in umetno travo, odbojka na pesku, večnamenske dvorane za odbojko, rokomet in košarko ter skupno več kot 40 teniških igrišč. S svojim delovanjem prispevajo k večji prepoznavnosti slovenske obale.
Obala 16, 6320 Portorož
041 357 134
Več o ponudbi

Podjetje Športni turizem Portorož z izkušnjami na področju športa in turizma prispeva k pozitivnim spremembam v turizmu in k trendu preživljanja aktivnih počitnic. Pestra izbira ponudbe vključuje vse od organizacije team buildingov, tenis in golf paketov, oblikovanih po želji posameznika, organizacije športnih iger, konferenc in seminarjev.

Poskrbijo za vse organizacijske aktivnosti, kot so rezervacija nastanitve, športni objekti in prevoz. Njihovi programi temeljijo predvsem na druženju, zabavi, krepitvi medsebojnih odnosov in izobraževanju.

V našem paketu lahko prejmete individualno uro tenisa, kjer ponovite osnove in z malo pomoči postanete pravi teniški as. Uživajte ob igranju tenisa na slovenski obali in naredite nekaj dobrega tudi za vaše telo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete individualno uro tenisa. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Odsvetujemo uživanje težke hrane 2 uri pred športnimi aktivnostmi.
  • Rezervacija je potrebna 7 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
lepa narava
parkirišče
plaža
športni center
tenis
Individualna ura tenisa
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija vsaj 7 dni prej po telefonu ali emailu

39,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo