Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Fitnes center 4P, Novo mesto

Občutite moč, druženje in zabavo v fitnesu

V 4P fitness clubu v Novem mestu vas čakajo najnovejše kardio naprave in naprave za krepitev moči. Trenerji ves čas spremljajo vaš vadbeni napredek in skrbijo za ustrezno izvajanje vaj. Pomagali vam bodo sestaviti ustrezen vadbeni program, ki bo v skladu z vašimi željami in pričakovanji ter bo vodil do uresničitve zastavljenih ciljev. Z vami bodo na poti do ustvarjanja močnega in zdravega telesa, ki prinaša nagrado v obliki dobrega počutja in odlične samopodobe.
Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto
040 332 204
Več o ponudbi

Fitnes 4P v Novem mestu  bo za vaš izgled poskrbel s pomočjo priznanih inštruktorjev fitnesa, ki vam bodo svetovali ter posebej za vas pripravili vadbeni program, da boste hitro in učinkovito oblikovali vitko in fit telo! Obisk fitnesa krepi telo in odpravlja maščobne blazinice, posledično pa se samopodoba poveča. Prizadevajo si za odlične rezultate obiskovalcev fitnes centra, ki prinašajo rezultate dan za dnem, ne le v času sezone!

Fitnes center je zasnovan tako, da ponuja prijetno atmosfero, ki spodbudno vpliva na počutje obiskovalcev in vpliva na motivacijo do vadbe ter tako stimulira k doseganju zastavljenih programov in ciljev. V ponudbi lahko izbirate med klasičnim fitnesom, osebnim trenerstvom ter številnimi vodenimi vadbami. Primer vodene vadbe je »Zumba«, ki je plesna vadba, ob vročih latinskoameriških ritmih. »Bootcamp« program temelji na intervalnem načinu treniranja, kar je ključ do izboljšanja srca, dihal in ožilja. Treningi med seboj variirajo, zato so za stranke zabavni, telo pa prisilijo k maksimalni intenzivnosti. Obisk »pilatesa« bo okrepil mišice trupa, ohranitev stabilnosti telesa, mobilizacije hrbtenice ter izboljšanju amplitude gibanja.

Poskrbite za svoje zdravje in zaščito pred morebitnimi boleznimi današnjega časa in se ob tem zabavajte v družbi enako mislečih, pozitivno naravnanih ljudi. Ob temu lahko izkoristite obisk tudi v fitnes baru, kjer se lahko okrepčate z osvežilno pijačo in proteinskimi napitki.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete 3x obisk fitnes centra ALI vodene vadbe ALI svetovanje o prehrani. Ponudba velja za 1 osebo
  • V paketu »Zabava v naravi« prejmete dopoldansko mesečno karto (velja do 17. ure) ALI 5x obisk fitnesa ali vodene vadbe ALI 1 uro vadbe z osebnim trenerjem in merjenje telesne sestave. Ponudba velja za 1 osebo.
  • Paket »Šport za aktivne« vsebuje 6x obisk fitnesa ali vodene vadbe. Ponudba velja za 1 osebo.
  • Paket »Adrenalinska doživetja« vsebuje celodnevno mesečno karto (za fitnes ali vodeno vadbo) z uro svetovanja (30 min). Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila

  • Odsvetujemo uživanje hrane tik pred obiskom fitnesa in vodenih vadb.
  • Potrebna je udobna obutev za notranje prostore.
  • S seboj prinesite vodo in brisačo.
  • Pri vseh paketih je potrebna rezervacija vsaj 1 dan prej.
  • Rezervacijo opravite preko telefona.
fitnes
klima
parkirišče
pilates
skupinske vadbe
športni center
3x obisk fitnes centra ALI vodene vadbe ALI svetovanje o prehrani
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

24,80

Dopoldanska mesečna karta (do 17h) ALI 5x obisk fitnesa ali vodene vadbe ALI 1h vadbe z osebnim trenerjem in merjenje telesne sestave
Velja za 1 osebo, rezervacija 1 dan prej

39,80

6x obisk fitnesa ali vodene vadbe
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

49,80

Celodnevna mesečna karta (fitnes ali vodena vadba) z uro svetovanja
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

86,80

Prijava
Open popup