Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!

Zen Garden, Ljubljana

Razkošje pozitivne energije in dobrega počutja

Zen Garden ponuja celovit vpogled vase – v zdravje, gibanje, misli ter počutje. Ure vinjasa joge so tekoče in gibalno intenzivne prakse, redne ure meditacije in pranajame pa vas bodo učile povezave samim s seboj in vam spremenile življenje. Med praksami boste odkrili najboljšo verzijo samega sebe. Uživali boste lahko v jogi, zdravilnih meditacijah, hipnoterapiji ter uporabi prelepega bazena in savn. Užijte popolno sprostitev v Zen Garden v hotelu Union.
Miklošičeva cesta 1, 1000 Ljubljana
031 735 937
Več o ponudbi

Anja Bohinc Bojetu je mednarodno priznana učiteljica joge, inštruktorica meditacije ter hipnoterapevtka. Z velikim veseljem deli svoje znanje in izkušnje v novem centru Zen vrtu, ki se nahaja v pritličju Grand hotela Union. Zdravilne meditacije so skrbno oblikovane in temeljijo na kombiniranju vizualizacij in znanja o tem, kako um zdravi telo in povezuje naše misli. Te meditacije so zelo sproščujoče in ustvarjalne, kot so tudi odlična izbira za vaš um in telo, saj so mnogo več kot le globoka telesna in umska sprostitev – zajemajo namreč višje stanje zavesti. Gre za tehniko, s pomočjo katero ugotovimo, kaj se dogaja v nas in okoli nas brez občutka vpletenosti, postavi nas v vlogo opazovalca. Tako pridemo v stik sami s seboj, s svojimi občutki in notranjim glasom oziroma intuicijo. Vinjasa joga je dinamična različica joge, ki se osredotoča na povezovanje asan in fluidnost giba. Poudarek je na zavedanju telesa, gibljivosti in vzdržljivosti telesa.

V naši ponudbi lahko izbirate med obiski meditacije, s katero boste umirili um, zbudili vaše umske sposobnosti, se sprostili, zmanjšali stres ter ublažili fizično ali psihično bolečino, ali med obiski vadbe Vinjasa joge. 

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete dva obiska vodene meditacije (60 min), s katero boste umirili um, zbudili vaše umske sposobnosti, se sprostili, zmanjšali stres ter ublažili fizično ali psihično bolečino. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete šest obiskov vodene meditacije (60 min), s katero boste umirili um, zbudili vaše umske sposobnosti, se sprostili, zmanjšali stres ter ublažili fizično ali psihično bolečino. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete osem obiskov vadbe Vinjasa joge (60 min) ALI osem obiskov vodene meditacije/dihalnih tehnik pranayama (60 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete štiri obiske vadbe Vinyasa joge z individualnim učiteljem (120 min) ter svetovanje o zdravem načinu življenja ter jedilnik “Za zdravo življenje brez bolezni”. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Priporočamo udobno športno opremo za vadbo.
  • Pred obiskom vadb ne svetujemo uživanja težke hrane.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 3 dni prej.
bar-lokal
hotel
joga
klima
plavanje
savna
skupinske vadbe
wi-fi
2 x obisk vodene vadbe meditacije, s katero boste umirili um, zbudili vaše umske sposobnosti, se sprostili, zmanjšali stres ter ublažili fizično ali psihično bolečino (60 min)
Velja za 1 osebo, rezervacija 3 dni prej

24,80

6x obisk vodene vadbe meditacije, s katero boste umirili um, zbudili vaše umske sposobnosti, se sprostili, zmanjšali stres ter ublažili fizično ali psihično bolečino (60 min)
Velja za 1 osebo, rezervacija 3 dni prej

78,80

8 x obisk vadbe Vinjasa joge (60 min) ali 8 x obisk vodene meditacije / dihalnih tehnik pranayama (60 min)
Velja za 1 osebo, rezervacija 3 dni prej

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

4 x obisk vadbe Vinyasa joge z individualnim učiteljem (120 min) ter svetovanje o zdravem načinu življenja + jedilnik “Za zdravo življenje brez bolezni”
Velja za 1 osebo, rezervacija 3 dni prej

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

PRIJAVA
Odpri sporočilo