Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!

Squashland

Prvi leseni squash center na svetu.

Squash velja za enega najbolj zdravih športov. Squashland trenerji vam bodo ob prvih korakih na igrišču z veseljem pomagali, da vaša želja po squashu zlepa ne bo popustila. Ponujajo tudi najem loparjev in žogic. V središču njihove dejavnosti je squash v vseh oblikah - rekreativno igranje, šola squasha ali redni treningi. V centru vam poleg squasha ponujajo vrsto drugih aktivnosti, kot so na primer wallybal, nogotenis, ali namizni tenis.
Frenkova pot 52, 1261 Ljubljana
051 455 499
Več o ponudbi

Squash velja za enega najbolj zdravih športov. Squashland trenerji vam bodo ob prvih korakih na igrišču z veseljem pomagali, da vaša želja po squashu zlepa ne bo popustila. Ponujajo tudi najem loparjev in žogic. Zgodba Squashlanda je enostavna – svojim gostom ponujajo odlično počutje v prijetnem ambientu naravnih materialov. Športni center je zasnovan z željo, da se boste v njem prijetno počutili kot igralec squasha ali obiskovalec. V središču njihove dejavnosti je squash v vseh oblikah – rekreativno igranje, šola squasha ali redni treningi ter organizacija tekmovanj. Gre tudi za prvi leseni squash center na svetu.

V centru vam poleg squasha ponujajo vrsto drugih aktivnosti, kot so na primer wallybal, nogotenis, namizni tenis, štrbunk, v sodelovanju s partnerjem Vigorground pa tudi vodene individualne ter skupinske funkcionalne vadbe. Nudijo vam različne načine preživljanja prostega časa – izbirate lahko med različnimi športnimi aktivnostmi, zdravo in prijetno finsko savno, športno ali klasično masažo ter druženje s prijatelji.

Wallyball je različica odbojke, ki jo igrate na squash igrišču. Pravila so podobna kot pri “običajni” odbojki, s tem da lahko izkoristite stranski steni za odboj žoge. Če žoga pade na tla ali zadene zadnjo steno, nasprotnik dobi točko.

Nogotenis je ekipna igra, kjer igralci z nogami odbijajo žogo podobno kot pri tenisu. Tudi tukaj lahko igralec za odboj izkoristi stransko steno.

Namizni tenis je vsem poznana igra z loparji. Ponujamo vam najem squash igrišča z mizo za namizni tenis, loparji in žogami.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete 1x najem igrišča 40 min za squash ali wallyball ali namizni tenis + savna za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete 2x najem igrišča 40 min za squash ali wallyball ali namizni tenis ob vikendih + 2x najem opreme (loparji, žoge).
  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete 2x najem igrišča 40 min za squash ali wallyball ali namizni tenis 40 min + 2x savna za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete 4x najem igrišča 40 min za squash ali wallyball ali namizni tenis + 4x najem opreme (loparji, žoge).

 

Dodatna navodila:

  • Priporočamo udobna športna oblačila in čevlje.
  • Ponudbo je treba rezervirati 3 dni vnaprej.
  • Termin lahko rezervirate po telefonu ali e-pošti.
klima
savna
wi-fi
1x najem igrišča 40 min za squash ali wallyball ali namizni tenis
savna za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

24,80

2x najem igrišča 40 min za squash ali wallyball ali namizni tenis ob vikendih
2x najem opreme (loparji, žoge)
Potrebna rezervacija 3 dni prej

39,80

2x najem igrišča 40 min za squash ali wallyball ali namizni tenis 40 min
2x savna za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

49,80

4x najem igrišča 40 min za squash ali wallyball ali namizni tenis
4x najem opreme (loparji, žoge)
Potrebna rezervacija 3 dni prej

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo