Spletna trgovina deluje normalno, vsa naročena darila do 12h bodo odposlana še isti delavni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Squashland

Prvi leseni squash center na svetu.

Squash velja za enega najbolj zdravih športov. Squashland trenerji vam bodo ob prvih korakih na igrišču z veseljem pomagali, da vaša želja po squashu zlepa ne bo popustila. Ponujajo tudi najem loparjev in žogic. V središču njihove dejavnosti je squash v vseh oblikah - rekreativno igranje, šola squasha ali redni treningi. V centru vam poleg squasha ponujajo vrsto drugih aktivnosti, kot so na primer wallybal, nogotenis, ali namizni tenis.
Frenkova pot 52, 1261 Ljubljana
051 455 499
Več o ponudbi

Squash velja za enega najbolj zdravih športov. Squashland trenerji vam bodo ob prvih korakih na igrišču z veseljem pomagali, da vaša želja po squashu zlepa ne bo popustila. Ponujajo tudi najem loparjev in žogic. Zgodba Squashlanda je enostavna – svojim gostom ponujajo odlično počutje v prijetnem ambientu naravnih materialov. Športni center je zasnovan z željo, da se boste v njem prijetno počutili kot igralec squasha ali obiskovalec. V središču njihove dejavnosti je squash v vseh oblikah – rekreativno igranje, šola squasha ali redni treningi ter organizacija tekmovanj. Gre tudi za prvi leseni squash center na svetu.

V centru vam poleg squasha ponujajo vrsto drugih aktivnosti, kot so na primer wallybal, nogotenis, namizni tenis, štrbunk, v sodelovanju s partnerjem Vigorground pa tudi vodene individualne ter skupinske funkcionalne vadbe. Nudijo vam različne načine preživljanja prostega časa – izbirate lahko med različnimi športnimi aktivnostmi, zdravo in prijetno finsko savno, športno ali klasično masažo ter druženje s prijatelji.

Wallyball je različica odbojke, ki jo igrate na squash igrišču. Pravila so podobna kot pri “običajni” odbojki, s tem da lahko izkoristite stranski steni za odboj žoge. Če žoga pade na tla ali zadene zadnjo steno, nasprotnik dobi točko.

Nogotenis je ekipna igra, kjer igralci z nogami odbijajo žogo podobno kot pri tenisu. Tudi tukaj lahko igralec za odboj izkoristi stransko steno.

Namizni tenis je vsem poznana igra z loparji. Ponujamo vam najem squash igrišča z mizo za namizni tenis, loparji in žogami.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete 1x najem igrišča 40 min za squash ali wallyball ali namizni tenis + savna za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete 2x najem igrišča 40 min za squash ali wallyball ali namizni tenis ob vikendih + 2x najem opreme (loparji, žoge).
  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete 2x najem igrišča 40 min za squash ali wallyball ali namizni tenis 40 min + 2x savna za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete 4x najem igrišča 40 min za squash ali wallyball ali namizni tenis + 4x najem opreme (loparji, žoge).

 

Dodatna navodila:

  • Priporočamo udobna športna oblačila in čevlje.
  • Ponudbo je treba rezervirati 3 dni vnaprej.
  • Termin lahko rezervirate po telefonu ali e-pošti.
klima
savna
wi-fi
1x najem igrišča 40 min za squash ali wallyball ali namizni tenis
savna za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

24,80

2x najem igrišča 40 min za squash ali wallyball ali namizni tenis ob vikendih
2x najem opreme (loparji, žoge)
Potrebna rezervacija 3 dni prej

39,80

2x najem igrišča 40 min za squash ali wallyball ali namizni tenis 40 min
2x savna za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

49,80

4x najem igrišča 40 min za squash ali wallyball ali namizni tenis
4x najem opreme (loparji, žoge)
Potrebna rezervacija 3 dni prej

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo