Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!
Premium partner

Sunflower Camping Istra, Novigrad in Savudrija

Leseni šotori za glamping v bližini morja

Vsi ročno izdelani šotori glamurozni in zelo prostorni, opremljeni za resnično razkošje in hkrati udobne počitnice. Kljub temu, da se nahajate v osrčju kampa, boste spali v pravih posteljah, kuhali v pravi kuhinji in se sprostili na leseni palubi. Tu boste spali med drevesi in zbudilo vas bo šumenje morja in petje ptic. Uresničimo vaše sanje, da uživate v glamuroznih počitnicah v stiku z naravo z vsem udobjem doma.
lepa narava
panorama
parkirišče
plavanje
plaža
romantični dogodek
Novigrad in Savudrija, Hrvaška
00385 91 612 2351
Več o ponudbi

Sunflower camping predstavlja 23 popolnoma opremljenih udobnih ročno izdelanih lesenih šotorov za glamping, ki se nahajajo v dveh kampih na zahodni obali Istre, pri Novigradu in Savudriji. Vsi ročno izdelani šotori so glamurozni in zelo prostorni, opremljeni za resnično razkošje in hkrati udobne počitnice. Kljub temu, da se nahajate v osrčju kampa, boste spali v pravih posteljah, kuhali v pravi kuhinji in se sprostili na leseni palubi. Šotor in pohištvo je kompletno ročno narejeno iz lesa in pohištva, v rustikalnem slogu. Šotori se nahajajo med drevesi in blizu morja (cca 150m).

Sunflower camping namestitev lahko najdete v:

Aminess Maravea Camping Resortu pri Novigradu

Družinam prijazen sodoben kamp v bližini mesta Novigrad je primeren za vsakogar. V letovišču Aminess Maravea Camping Resort najdete neskončni bazen ob plimovanju, vodne tobogane in vse vrste vodnih športov, otroško igrišče, 2 teniški igrišči, mini golf, igrišče za odbojko na mivki, izposojo koles in še več. Kamp letovišče Aminess Maravea ponuja profesionalno zabavo s polnim delovnim časom: kvizi, vodna aerobika, karaoke, koncerti, kino pod zvezdami, mini klub Miramì (4–8 let), najstniška soba (12–18 let), izobraževalne in ustvarjalne delavnice. V letovišču Aminess Maravea Camping Resort najdete tudi restavracijo na plaži Riva à la carte, bar Maslina s teraso na morju, pekarno in supermarket. Kamp je pravi raj za otroke in odrasle, ki iščejo zabavo in šport, saj ponuja različne športne terene, fitnes na prostem, otroška igrišča, dnevno in večerno animacijo. Urejene so tudi pohodniške in kolesarske poti. Možnost vodnih športov in izposoje koles z doplačilom. Spletna stran kampa: https://www.aminess-campsites.com/hr/aminess-maravea-camping-resort

Opremljenost šotora: 2 spalnici (zakonska postelja, enojna postelja in pograd), kuhinja, kopalnica z lastnim tušem, terasa, ventilator. V šotoru ni stranišča. Možno je uporabljati javno stranišče, ki je od šotora oddaljeno približno 100m. Možno je najeti zasebno kemično stranišče z doplačilom. Zajamčen parkirni prostor pred šotorom. V primeru hladnejšega vremena je za goste priskrbljen grelec.

Kamp Veli Joze, Savudrija

se nahaja na najbolj zahodni točki hrvaške obale, blizu Savudrije, nedaleč od prvega svetilnika, zgrajenega na Jadranu (1818), katerega svetlobo lahko vidimo na razdalji 32 km. Je kamp za ljubitelje narave, ki iščejo počitek, sprostitev in rekreacijo. Kamp vključuje različne športne objekte: osvetljen stadion za košarko, odbojko in šest stranskih nogometa ter celo vrsto manjših igrišč in prostorov za različne športne, rekreacijske in zabavne dejavnosti (ulična žoga, mini golf) tečaj, namizni tenis). V kampu Veli Joze, Savudrija, so tudi trgovine, restavracije in menjalnica.

Oprema šotora: 2 spalnici (zakonska postelja, enojna postelja in pograd), kuhinja, kopalnica z lastno masažno prho in WC, ventilator, sef. Zajamčen parkirni prostor pred šotorom. V primeru hladnejšega vremena je za goste priskrbljen grelec.

 

Kaj prejmete v paketu?

 • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev v glamping šotoru v Novigradu, Aminess Maravea camping resort, košarico lokalnih izdelkov, in brezplačno uporabo zunanjih bazenov. Ponudba velja za do 5 oseb.
 • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete nočitev v Deluxe glamping šotoru v Savudriji (Veli Jože kamp) in košarica lokalnih izdelkov. Ponudba velja za do 5 oseb.
 • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete nočitev v glamping šotoru v Novigradu, Aminess Maravea camping resort, košarico lokalnih izdelkov, in brezplačno uporabo zunanjih bazenov. Ponudba velja za do 5 oseb.
 • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete nočitev v Deluxe glamping šotoru v Savudriji (Veli Jože kamp) in košarica lokalnih izdelkov. Ponudba velja za do 5 oseb.

 

Dodatna navodila:

 • Ponudbo lahko rezervirate preko emaila ali telefona.
 • Ponudbo je potrebno rezervirati 3 dni prej.
 • Pri I paketu (Čarobni oddih in Najlepši trenutki v dvoje) je potrebno doplačilo čiščenja v vrednosti 40 EUR.
 • Pri J paketu (Sanjski trenutki in Bogastvo gora, sonca in morja) pri koriščenju paketa v obdobju med 25.4.-30.5. in 13.9.-30.9. dobite voucher 50 EUR za uporabo vodnih športov ali najem kolesa.
 • 10% popusta na dodatne nočitve.
 • Ponudba velja 25.4.-4.7. in 30.8. do 30.9.
 • Doplačilo prijavnine in takse na recepciji kampa.
 • Hišni ljubljenčki so dobrodošli, glavna recepcija kampa lahko zaračuna prijavnino (do 7 EUR na dan)

Doplačila na zahtevo:

 • posteljica za dojenčka: 10 EUR na celotno bivanje.
 • menjava posteljnine ali pa brisače: 2 EUR na kos
 • kemični wc: 5 EUR na dan.
Ponudba prisotna na produktih:
Nočitev v glamping šotoru v Novigradu, Aminess Maravea camping resort
Košarica lokalnih izdelkov, bezplačna uporaba zunanjih bazenov
Doplačilo: 40 EUR za čiščenje
Velja za do 5 oseb, potrebna rezervacija 3 dni prej
Ponudba velja 25.4.-4.7. in 30.8. do 30.9.

144,99

Nočitev v Deluxe glamping šotoru v Savudriji (Veli Jože kamp)
Košarica lokalnih izdelkov
Velja za do 5 oseb, potrebna rezervacija 3 dni prej
Ponudba velja 25.4.-4.7. in 30.8. do 30.9. (voucher 50 EUR za uporabo vodnih športov ali najem kolesa v obdobju 25.4.-30.5. in 13.9.-30.9.

239,99

Nočitev v glamping šotoru v Novigradu, Aminess Maravea camping resort
Košarica lokalnih izdelkov, bezplačna uporaba zunanjih bazenov
Doplačilo: 40 EUR za čiščenje
Velja za do 5 oseb, potrebna rezervacija 3 dni prej
Ponudba velja 25.4.-4.7. in 30.8. do 30.9.

144,99

Nočitev v Deluxe glamping šotoru v Savudriji (Veli Jože kamp)
Košarica lokalnih izdelkov
Velja za do 5 oseb, potrebna rezervacija 3 dni prej
Ponudba velja 25.4.-4.7. in 30.8. do 30.9. (voucher 50 EUR za uporabo vodnih športov ali najem kolesa v obdobju 25.4.-30.5. in 13.9.-30.9.

239,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo