Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Martisan čokolada, Ljubno

Uresničite svoje čokoladne sanje

Martisan čokolada je blagovna znamka čokoladnih tablic, piškotov in pralinejev, ki jih ročno izdeluje Marta Gašperin. Najbolj so priljubljeni izdelki iz temne čokolade, lani pa je ponudbo razširila tudi s čokoladami z geografskim poreklom, tako imenovanimi origin čokoladami, ki vsebujejo vsaj 50 odstotkov kakava iz določene države. Ponudbi so dodali tudi čokolado, polnjeno s suhimi slivami, z mlečno čokolado in lešnikovim nadevom.
butik
EKO pridelane sestavine
internet link @
invalidi
klima
otroci
parkirišče
skupine
Ljubno 111a, 4244 Podnart
040 508 931
Več o ponudbi

Martisan izdelki izstopajo po kakovostni čokolad, ki je iz trajnostne pridelave. Martisan čokolada ne vsebuje hidrogeniziranih maščob, vse razen piškotov je brez glutena. Poleg tega so dobrote iz črne čokolade brez laktoze, zato so primerne tudi za vegane in vegetarijance. Tudi kreme za pralineje so ročno izdelane, naravne in brez umetnih dodatkov. Ne vsebujejo umetnih konzervansov, barvil ali ojačevalcev okusa.

Prava poslastica za gurmane pa so čokolade z geografskim poreklom, ki imajo velik delež kakava in predstavljajo specifičen okus posamezne države, denimo Venezuele, Brazilije, Ekvadorja, Kube, Mehike, Dominikanske republike …

V našem paketu lahko prejmete temno ali belo čokolado s posipom, pakete piškotov ali pralin. Pustite čokoladi, da razvaja vaše brbončice.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Raziskovanje okusov« prejmete temno, mlečno in belo čokolado s posipom (3x 100g).
  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete temno in belo čokolado s posipom (2x 100g), veliki paket piškotov (200 g) in mali oranžni paket pralinejev (70g).
  • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete dve temni čokoladi s posipom (2x 100g) in belo čokolado s posipom (100 g),veliki paket piškotov (220 g), veliki zlati paket pralinejev (220 g), srednji rjavi paket pralinejev (130 g) in dva mala oranžna paketa pralinejev (70g).

 

Dodatna navodila:

  • Pred nakupom se pozanimajte o sestavinah v primeru alergij.
  • Rezervacija ni potrebna.
  • Ponudbo lahko izkoristite preko spletne strani ali telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
1x temna čokolada s posipom 100 g
1x mlečna čokolada s posipom 100 g
1x bela čokolada s posipom 100 g

29,99

1x temna čokolada s posipom 100 g
1x bela čokolada s posipom 100 g
1x veliki paket (piškoti 200 g) in mali oranžni paket (praline 70 g)

44,99

2x temna čokolada s posipom 100 g
1x bela čokolada s posipom 100 g
1x veliki paket (piškoti 220 g), 1x veliki zlati paket (praline 220 g), 1x srednji rjavi paket (praline 130 g), 2x mali oranžni paket (praline 70 g)

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo