Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Kopanje v Termah Banovci

Vodna dediščina Panonskega morja

V Termah Banovci vam bodo raznoliki termalni bazeni pričarali v pravo prleško pravljico. Banovski termalni vrelec je dediščina nekdanjega Panonskega morja. Voda je tu bogata s fluoridom, ki pripomore k dobremu počutju in lajša revmatske tegobe. Svoj kotiček bodo v Banovcih našli tudi nudistični kopalci, ki sta jim ločeno od preostalega dela kopališča na voljo termalni in osvežitveni kneipp bazen. Sprostitev pa vas čaka tudi v edinstvenih savnah v prleškem slogu.
Več o ponudbi

V Termah Banovci vam bo razgiban bazenski kompleks banovskega termalnega vrelca pričaral v pravo prleško pravljico! Banovski termalni vrelec je dediščina nekdanjega Panonskega morja. Voda je bogata s fluoridom, pripomore k dobremu počutju, predvsem pri revmatskih tegobah. Svoj kotiček bodo tu našli tudi nudistični kopalci, ki sta jim ločeno od preostalega dela kopališča na voljo termalni in osvežitveni kneip bazen.

V wellness centru Term Banovci pa so gostom na voljo tudi številne masaže, kopeli in savne v prleškem slogu, ki vas bodo popeljale v pravljični svet sprostitve. Doživite posebno moč savnanja ob polni ali prazni luni, vrtinčenje zraka in druge tematske savna programe. Privoščite si romantično kopel v dvoje ali pa eno od številnih sproščujočih masaž in počutili se boste prerojeno!

V naši ponudbi prejmete celodnevno kopanje za eno oz. dve osebi ali pa kar za celo družino. Zabava za vse generacije je v Termah Banovci zagotovljena!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete celodnevno kopanje v termalnih bazenih, enkraten vstop v prleški svet savn in kosilo z bifejske mize. Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete celodnevno kopanje v termalnih bazenih in enkraten vstop v prleški svet savn. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete celodnevno kopanje v termalnih bazenih, kosilo z bifejske mize in obisk Čebelarstva Tigeli. Ponudba velja za dve odrasli osebi in dva otroka (do 15 let).

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je predhodna rezervacija.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
  • Ne pozabite na kopalke in brisačo.
  • Odsvetujemo uživanje težke hrane neposredno pred vstopom v savno.
animacija
jakuzzi
notranji bazen
otroci
parkirišče
plavanje
restavracija v hotelu
romantični dogodek
savna
skupine
wi-fi
Celodnevno kopanje v termalnih bazenih
Enkraten vstop v prleški svet savn
Kosilo z bifejske mize
Velja za 1 osebo
Potrebna je predhodna rezervacija

24,80

Celodnevno kopanje v termalnih bazenih
Enkraten vstop v prleški svet savn
Velja za 2 osebi
Potrebna je predhodna rezervacija

39,80

Celodnevno kopanje v termalnih bazenih
Kosilo z bifejske mize
Obisk Čebelarstva Tigeli
Velja za 2 odrasli osebi in 2 otroka (do 15 let)
Potrebna je predhodna rezervacija

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo