Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!

Wellness Terme Banovci

Razvajanje se valovih Panonskega morja

V Termah Banovci vam bosta razgiban bazenski kompleks in wellness center pričarala pravo prleško pravljico! Banovski termalni vrelec je dediščina nekdanjega Panonskega morja. Bogat s fluoridom pripomore k dobremu počutju, predvsem pri revmatskih tegobah. V wellness centru pa so gostom na voljo številne masaže, kopeli in savne, ki vas bodo popeljale v pravljični svet sprostitve.
Več o ponudbi

V Termah Banovci vas bo razgiban bazenski kompleks banovskega termalnega vrelca zazibal v pravo prleško pravljico! Banovski termalni vrelec je dediščina nekdanjega Panonskega morja. Bogat s fluoridom pripomore k dobremu počutju, predvsem pri revmatskih tegobah. Svoj kotiček bodo tu našli tudi nudistični kopalci, ki sta jim ločeno od preostalega dela kopališča na voljo termalni in osvežitveni kneip bazen.

V wellness centru Term Banovci pa so gostom na voljo tudi številne masaže, kopeli in savne v prleškem slogu, ki vas bodo popeljale v pravljični svet sprostitve. Doživite posebno moč savnanja ob polni ali prazni luni, vrtinčenje zraka in druge tematske savna programe. Privoščite si romantično kopel v dvoje ali pa eno od številnih sproščujočih masaž in počutili se boste prerojeno!

V naši ponudbi lahko izbirate med številnimi masažami in negami obraza ali telesa, poleg tega pa prejmete še kopanje v termalnih bazenih in vstop v svet savn. Privoščite si kraljevsko sprostitev!

 

Kaj prejmete v paketu?

 • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete masažo obraza in dekolteja (20 min) ALI polovično klasično masažo telesa (20 min) ALI piling celega telesa (20 min) ALI medeno-mlečno nego rok/nog (30 min) ALI vinoterapijo rok/nog, enkraten vstop v svet prleških savn in neomejeno kopanje v termalnih bazenih. Ponudba velja za eno osebo.
 • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete masažo obraza in dekolteja (20 min) ALI polovično klasično masažo telesa (20 min) ALI piling celega telesa (20 min) ALI medeno-mlečno nego rok/nog (30 min) ALI vinoterapijo rok/nog (30 min), enkraten vstop v svet prleških savn in neomejeno kopanje v termalnih bazenih. Ponudba velja za dve osebi.
 • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete kopel “Pri gozdni vili” (90 min), prigrizek s penino, grozdjem, prleško gibanico in obloženimi kruhki ter nočitev s polpenzionom v hiški “Pri dobri vili”. Ponudba velja za dve osebi, koriščenje je možno od ponedeljka do petka.
 • V darilnem paketu »Najboljše dobrote in užitki« prejmete masažo obraza in dekolteja (20 min) ALI polovično klasično masažo telesa (20 min) ALI piling celega telesa (20 min) ALI medeno-mlečno nego rok/nog (30 min) ALI vinoterapijo rok/nog, enkraten vstop v svet prleških savn in neomejeno kopanje v termalnih bazenih. Ponudba velja za eno osebo.
 • V darilnem paketu »Neprecenljiva doživetja« prejmete masažo obraza in dekolteja (20 min) ALI polovično klasično masažo telesa (20 min) ALI piling celega telesa (20 min) ALI medeno-mlečno nego rok/nog (30 min) ALI vinoterapijo rok/nog (30 min), enkraten vstop v svet prleških savn in neomejeno kopanje v termalnih bazenih. Ponudba velja za dve osebi.
 • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete kopel “Pri gozdni vili” (90 min), prigrizek s penino, grozdjem, prleško gibanico in obloženimi kruhki ter nočitev s polpenzionom v hiški “Pri dobri vili”. Ponudba velja za dve osebi, koriščenje je možno od ponedeljka do petka.

 

Dodatna navodila:

 • Potrebna je predhodna rezervacija.
 • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
 • Ne pozabite na kopalke in brisačo.
 • Odsvetujemo uživanje težke hrane neposredno pred masažo ali vstopom v savno.
 • Pred masažo se s terapevtom posvetujte o morebitnih bolečinah, alergijah in zdravstvenih težavah.
jakuzzi
masaža
plavanje
romantični dogodek
savna
welness
zunanji bazen
Masaža obraza in dekolteja-20min ALI polovična klasična masaža telesa-20min ALI piling telesa-20min ALI medeno-mlečna nega rok/nog-30min ALI vinoterapija rok/nog-30min + vstop v bazene in savne, za 1 osebo, potrebna je rezervacija

39,80

Masaža obraza in dekolteja-20min ALI polovična klasična masaža telesa-20min ALI piling telesa-20min ALI medeno-mlečna nega rok/nog-30min ALI vinoterapija rok/nog-30min + vstop v bazene in savne, za 2 osebi, potrebna je rezervacija

78,80

Kopel "Pri gozdni vili" (90 min)
Penina in prigrizek
Nočitev s polpenzionom v hiški "Pri dobri vili"
Velja za 2 osebi, potrebna je rezervacija
Velja od ponedeljka do petka

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

Masaža obraza in dekolteja (20 min) ALI polovična klasična masaža telesa (20 min) ALI piling telesa (20 min) ALI medeno-mlečna nega rok/nog (30 min) ALI vinoterapija rok/nog (30 min) IN vstop v bazene in savne
Velja za 1 osebo, potrebna je rezervacija

39,80

Masaža obraza in dekolteja (20 min) ALI polovična klasična masaža telesa (20 min) ALI piling telesa (20 min) ALI medeno-mlečna nega rok/nog (30 min) ALI vinoterapija rok/nog (30 min) IN vstop v bazene in savne
Velja za 2 osebi, potrebna je rezervacija

86,80

Kopel "Pri gozdni vili" (90 min)
Penina in prigrizek
Nočitev s polpenzionom v hiški "Pri dobri vili"
Velja za 2 osebi, potrebna je rezervacija
Velja od ponedeljka do petka

129,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo