Vsa naročena darila do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!

Wellness Terme Banovci

Razvajanje se valovih Panonskega morja

V Termah Banovci vam bosta razgiban bazenski kompleks in wellness center pričarala pravo prleško pravljico! Banovski termalni vrelec je dediščina nekdanjega Panonskega morja. Bogat s fluoridom pripomore k dobremu počutju, predvsem pri revmatskih tegobah. V wellness centru pa so gostom na voljo številne masaže, kopeli in savne, ki vas bodo popeljale v pravljični svet sprostitve.
Več o ponudbi

V Termah Banovci vas bo razgiban bazenski kompleks banovskega termalnega vrelca zazibal v pravo prleško pravljico! Banovski termalni vrelec je dediščina nekdanjega Panonskega morja. Bogat s fluoridom pripomore k dobremu počutju, predvsem pri revmatskih tegobah. Svoj kotiček bodo tu našli tudi nudistični kopalci, ki sta jim ločeno od preostalega dela kopališča na voljo termalni in osvežitveni kneip bazen.

V wellness centru Term Banovci pa so gostom na voljo tudi številne masaže, kopeli in savne v prleškem slogu, ki vas bodo popeljale v pravljični svet sprostitve. Doživite posebno moč savnanja ob polni ali prazni luni, vrtinčenje zraka in druge tematske savna programe. Privoščite si romantično kopel v dvoje ali pa eno od številnih sproščujočih masaž in počutili se boste prerojeno!

V naši ponudbi lahko izbirate med številnimi masažami in negami obraza ali telesa, poleg tega pa prejmete še kopanje v termalnih bazenih in vstop v svet savn. Privoščite si kraljevsko sprostitev!

 

Kaj prejmete v paketu?

 • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete masažo obraza in dekolteja (20 min) ALI polovično klasično masažo telesa (20 min) ALI piling celega telesa (20 min) ALI medeno-mlečno nego rok/nog (30 min) ALI vinoterapijo rok/nog, enkraten vstop v svet prleških savn in neomejeno kopanje v termalnih bazenih. Ponudba velja za eno osebo.
 • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete masažo telesa (60 min) ALI čokoladno nego telesa (60 min) ALI masažo hrbta in refleksno masaža stopal (50 min) ALI piling in hranilno oblogo telesa (60 min) ALI vinoterapijo telesa (60 min) IN vstop v savne. Ponudba velja za eno osebo.
 • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete masažo obraza in dekolteja (20 min) ALI polovično klasično masažo telesa (20 min) ALI piling celega telesa (20 min) ALI medeno-mlečno nego rok/nog (30 min) ALI vinoterapijo rok/nog (30 min), enkraten vstop v svet prleških savn in neomejeno kopanje v termalnih bazenih. Ponudba velja za dve osebi.
 • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete kopel “Pri gozdni vili” (90 min), prigrizek s penino, grozdjem, prleško gibanico in obloženimi kruhki ter nočitev s polpenzionom v hiški “Pri dobri vili”. Ponudba velja za dve osebi, koriščenje je možno od ponedeljka do petka.
 • V darilnem paketu »Najboljše dobrote in užitki« prejmete masažo obraza in dekolteja (20 min) ALI polovično klasično masažo telesa (20 min) ALI piling celega telesa (20 min) ALI medeno-mlečno nego rok/nog (30 min) ALI vinoterapijo rok/nog, enkraten vstop v svet prleških savn in neomejeno kopanje v termalnih bazenih. Ponudba velja za eno osebo.
 • V darilnem paketu »Neprecenljiva doživetja« prejmete masažo obraza in dekolteja (20 min) ALI polovično klasično masažo telesa (20 min) ALI piling celega telesa (20 min) ALI medeno-mlečno nego rok/nog (30 min) ALI vinoterapijo rok/nog (30 min), enkraten vstop v svet prleških savn in neomejeno kopanje v termalnih bazenih. Ponudba velja za dve osebi.
 • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete kopel “Pri gozdni vili” (90 min), prigrizek s penino, grozdjem, prleško gibanico in obloženimi kruhki ter nočitev s polpenzionom v hiški “Pri dobri vili”. Ponudba velja za dve osebi, koriščenje je možno od ponedeljka do petka.

 

Dodatna navodila:

 • Potrebna je predhodna rezervacija.
 • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
 • Ne pozabite na kopalke in brisačo.
 • Odsvetujemo uživanje težke hrane neposredno pred masažo ali vstopom v savno.
 • Pred masažo se s terapevtom posvetujte o morebitnih bolečinah, alergijah in zdravstvenih težavah.
jakuzzi
masaža
plavanje
romantični dogodek
savna
welness
zunanji bazen
Masaža obraza in dekolteja-20min ALI polovična klasična masaža telesa-20min ALI piling telesa-20min ALI medeno-mlečna nega rok/nog-30min ALI vinoterapija rok/nog-30min + vstop v bazene in savne, za 1 osebo, potrebna je rezervacija

39,80

Masaža telesa (60 min) ALI čokoladna nega telesa (60 min) ALI masaža hrbta in refleksna masaža stopal (50 min) ALI piling in hranilna obloga telesa (60 min) ALI vinoterapija telesa (60 min) IN vstop v savne
Velja za 1 osebo, potrebna je rezervacija

59,80

Masaža obraza in dekolteja-20min ALI polovična klasična masaža telesa-20min ALI piling telesa-20min ALI medeno-mlečna nega rok/nog-30min ALI vinoterapija rok/nog-30min + vstop v bazene in savne, za 2 osebi, potrebna je rezervacija

78,80

Kopel "Pri gozdni vili" (90 min)
Penina in prigrizek
Nočitev s polpenzionom v hiški "Pri dobri vili"
Velja za 2 osebi, potrebna je rezervacija
Velja od ponedeljka do petka

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

Masaža obraza in dekolteja (20 min) ALI polovična klasična masaža telesa (20 min) ALI piling telesa (20 min) ALI medeno-mlečna nega rok/nog (30 min) ALI vinoterapija rok/nog (30 min) IN vstop v bazene in savne
Velja za 1 osebo, potrebna je rezervacija

39,80

Masaža obraza in dekolteja (20 min) ALI polovična klasična masaža telesa (20 min) ALI piling telesa (20 min) ALI medeno-mlečna nega rok/nog (30 min) ALI vinoterapija rok/nog (30 min) IN vstop v bazene in savne
Velja za 2 osebi, potrebna je rezervacija

86,80

Kopel "Pri gozdni vili" (90 min)
Penina in prigrizek
Nočitev s polpenzionom v hiški "Pri dobri vili"
Velja za 2 osebi, potrebna je rezervacija
Velja od ponedeljka do petka

129,80

Deli srečo naprej

selectbox zapestnice

Želim se prijaviti na novice

PRIJAVA
Odpri sporočilo
preloader