Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Terrible Creations

Skupinske igre, ki si jih boste zapomnili

Ekipa Terrible Creations vam ponuja zabavo in užitek, kot ju še niste doživeli! Njihove igre z vživljanjem v vloge potekajo v živo in v neposredni interakciji z drugimi igralci, od vaših besed in odločitev pa je odvisno, kako se bo zgodba odvila. Skoraj tako je, kot da bi vstopili v filmsko sceno ali gledališko predstavo. Izkušnja vas bo popeljala v nov svet in vam pričarala nepozabno doživetje!
skupine
Ulica Charlesa Darwina 10, 10000 Zagreb, Hrvaška
00385 99 61 14 091
Več o ponudbi

Terrible Creations je kreativni kolektiv snovalcev iger z vživljanjem v vloge (LARP oz. Live Action Role Play), ki deluje od leta 2014. Igre potekajo v živo, v realnem času in prostoru in v neposredni interakciji z drugimi igralci. Skoraj tako je, kot da bi vstopili v filmsko sceno ali gledališko predstavo. Tu niste le pasivna publika, pač pa je od vaših besed in odločitev odvisno, kako se bo zgodba zapletla in razpletla.

Igre so prilagojene začetnikom, zato vam za sodelovanje ni treba znati igrati ali si zapomniti besedila. Vse si boste izmislili sproti v skladu s pravili in smernicami, ki jih boste dobili pred igro. Ne glede na to, ali ste takšne igre že igrali ali ne, vas bo izkušnja popeljala v nov svet in vsako praznovanje rojstnega dne ali teambuilding spremenila v nepozabno doživetje.

V naši ponudbi vas čakajo različne skupinske igre z vživljanjem v vloge. Izberite svojo in se s prijatelji ali sodelavci zabavajte na popolnoma drugačen način!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete LARP igra “Selitve narodov” (žanr: fantastika, trajanje: 2 h). Ponudba velja za 3 do 5 oseb.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete LARP igra “Osmo čudo sveta” (žanr: zgodovinski, trajanje: 2 h). Ponudba velja za 6 so 10 oseb.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete LARP igra “Ujeti” (žanr: moderni triler, trajanje: 2 h). Ponudba velja za 6 do 9 oseb.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija vsaj 7 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
Ponudba prisotna na produktih:
LARP igra "Selitve narodov"
Žanr: fantastika, trajanje: 2 h
Velja za 3 do 5 oseb
Potrebna je rezervacija 7 dni prej

144,99

LARP igra "Osmo čudo sveta"
Žanr: zgodovinski, trajanje: 2 h
Velja za 6 so 10 oseb
Potrebna je rezervacija 7 dni prej

144,99

LARP igra "Ujeti"
Žanr: moderni triler, trajanje: 2 h
Velja za 6 do 9 oseb
Potrebna je rezervacija 7 dni prej

144,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo