Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!
Premium partner

Triangel Boutique Hotel

Udobje, eleganca in osupljivi razgledi: razvajajte se v Triangel Boutique Hotelu.

Triangel Boutique Hotel vam nudi oddih v enem najlepših kotičkov v objemu Julijskih Alp in Triglavskega narodnega parka. Privoščite si čas zase v objemu neponovljive narave in prenočite v hotelu, ki vam nudi možnosti razvajanja v restavraciji, wellnesu, fitnesu ali čudoviti naravi v okolici. Odločite se za nepozabno doživetje v prelepi Zgornjesavski dolini ob vznožju Martuljške skupine.
apartmaji
hotel
lepa narava
panorama
parkirišče
prenočišča
restavracija v hotelu
romantični dogodek
savna
terasa
welness
wi-fi
Zgornje Rute 9, 4282 Gozd Martuljek
04 5885 500
Več o ponudbi

Triangel Boutique Hotel s svojo izjemno lokacijo predstavlja enega najlepših kotičkov Julijskih Alp in Triglavskega narodnega parka in vam nudi neskončne možnosti aktivnosti v naravi ter možnost sproščujočega oddiha. Ponaša se z veličastnimi razgledi ter prepletom tradicije in modernosti s prijetnim gostoljubnim osebjem. Štirizvezdnični hotel nudi več različnih namestitvenih možnosti: od elegantnih standardnih dvoposteljnih sob, do nekoliko nadgrajenih superior sob in deluxe sob s kopalno kadjo. V ločenem delu pa se nahajajo še trije apartmaji in studio za 2.

V hotelu se prav tako nahaja restavracija Triangel, kjer se pri pripravi jedi osredotočajo na lokalne in slovenske sestavine in ponujajo bogato kulinarično raznolikost. Razvajanju svojih brbončic se lahko prepustite tudi na terasi, ki nudi čudovit razgled na dih jemajočo Martuljško skupino.

Gostom je omogočena tudi možnost obiska hotelskega wellnessa in fitnessa, kjer lahko okrepite in razvajate svoje telo in dušo. V sklopu wellnessa vas čakajo: 3 savne (finska, parna in zeliščna), panoramska počivalnica z razgledom ter klasična počivalnica in tuši. Svoje telo pa lahko razvajate tudi s sprostitvijo ob masaži. V primeru želje po veči zasebnosti pa se gostje lahko odločijo tudi za obisk ločenega Separe Wellness prostora z lastno zeliščno savno, masažno kadjo in prostorom za počitek.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete 1x nočitev z zajtrkom v standardni sobi s pogledom na Karavanke, 3-hodno večerjo, uporabo wellnessa in fitnessa (do 2 uri/dan) in 15% popust ob najemu Separe Wellnessa. Ponudba velja za 2 osebi. ALI 1x nočitev z zajtrkom v standardni sobi s pogledom na Julijske Alpe, 3-hodno večerjo, uporabo wellnessa in fitnessa (do 2 uri/dan) in 15% popust ob najemu Separe Wellnessa. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Biseri Jadrana in Alp« prejmete 2x nočitev z zajtrkom v standardni sobi s pogledom na Karavanke, 3-hodno večerjo, uporabo wellnessa in fitnessa (do 2 uri/dan) in 15% popust ob najemu Separe Wellnessa. Ponudba velja za 2 osebi. ALI 1x nočitev z zajtrkom v deluxe sobi s pogledom na Julijske Alpe, 1x degustacijski 5-hodni meni, uporabo wellnessa in fitnessa (do 2 uri/dan) in 15% popust ob najemu Separe Wellnessa. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Bogastvo gora in morja« prejmete 1x nočitev z zajtrkom v standardni sobi s pogledom na Karavanke, 3-hodno večerjo, uporabo wellnessa in fitnessa (do 2 uri/dan) in 15% popust ob najemu Separe Wellnessa. Ponudba velja za 2 osebi. ALI 1x nočitev z zajtrkom v standardni sobi s pogledom na Julijske Alpe, 3-hodno večerjo, uporabo wellnessa in fitnessa (do 2 uri/dan) in 15% popust ob najemu Separe Wellnessa. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Darilni paket Biseri Jadrana in Alp: Ponudba NE velja od 24.6. do 24.9.  in v terminih 23.12.-7.1., 4.2.-5.3. in 30.3.-2.4. Ponudba 2 zajema tudi 1x uporabo električnega kolesa za 2 osebi (do 4 ure) v času med 2.4 in 24.11. in 1x brezplačen prevoz na smučišče in nazaj za 2 osebi v času med 25.11.  in 29.3.
  • Darilni paket Sanjski trenutki in Bogastvo gora in morja: Ponudba 1 zajema tudi 1x brezplačen prevoz na smučišče in nazaj za 2 osebi (v času med 25.11. in 29.3.). Ponudba 1 NE velja od 24.6. do 24.9. in v terminih 23.12.-7.1., 4.2.-5.3. in 30.3.-2.4. Ponudba 2 NE velja od 20.5. do 8.10. in 16.12. do 2.4.
  • Vse ponudbe zajemajo tudi brezplačno parkiranje.
  • Pri vseh paketih je potrebna rezervacija vsaj 7 dni prej prek telefona ali e-maila.
Ponudba prisotna na produktih:
1x nočitev z zajtrkom v standardni sobi s pogledom na gore
1x 3-hodna večerja
Uporaba wellnessa in fitnessa (do 2 uri/dan)
15% popust ob najemu Separe Wellnessa
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija vsaj 7 dni prej

239,99

2x nočitev z zajtrkom v standardni sobi s pogledom na gore
1x 3-hodna večerja
Uporaba wellnessa in fitnessa (do 2 uri/dan)
15% popust ob najemu Separe Wellnessa
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija vsaj 7 dni prej.

384,99

1x nočitev z zajtrkom v deluxe sobi s pogledom na gore
1x degustacijski 5 hodni meni
Uporaba wellnessa in fitnessa (do 2 uri/dan)
15% popust ob najemu Separe Wellnessa
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija vsaj 7 dni prej.

384,99

1x nočitev z zajtrkom v standardni sobi s pogledom na gore
1x 3-hodna večerja
Uporaba wellnessa in fitnessa (do 2 uri/dan)
15% popust ob najemu Separe Wellnessa
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija vsaj 7 dni prej

239,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo