NAROČILA: Oddana do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Si, kar doživiš!

Dinner in the Dark

Edinstveno čutno kulinarično doživetje v popolni temi

V skrivni restavraciji ljubljanskega hotela Slon lahko odslej uživate v dvournem vodenem razvajanju brbončic v popolni temi, ki se izvaja pod vodstvom izkušenega moderatorja. Ta edinstvena kulinarična izkušnja bo nedvomno spremenila vaš pogled na hrano in uživanje v njej, saj bodo v temi vaši čuti okusa, vonja in tipa izostreni kot še nikoli, zaradi česar boste jedi doživeli na popolnoma nov način. Gre za izkušnjo, ki nikogar ne pusti ravnodušnega.
klima
restavracija v hotelu
romantični dogodek
vinska karta
Best Western Premier Hotel Slon, Slovenska cesta 34, 1000 Ljubljana
031 60 80 30
Več o ponudbi

Dinner in the Dark (»Večerja v temi«) ponuja edinstveno priložnost, da obiskovalci v temi uživajo na popolnoma nov način in spoznajo neverjetne sposobnosti svojega telesa. Doživetje vas bo popeljalo na kulinarično potovanje skozi znano neznana občutja, kjer znana hrana, pijača in prijatelji postanejo čudo, ki ga je treba raziskati in odkriti, kot da ste se z vsem srečali prvič. Brez občutka vida so namreč občutki dotika, okusa, sluha in vonja intenzivirani, kar omogoča novo percepcijo realnosti. Ta edinstvena izkušnja bo tako nedvomno spremenila vaš pogled na hrano in uživanje v njej. Jedi na krožniku vas bodo prepričale z okusom, vonjem in teksturo, ne pozabite niti na dotik. Dotikanje hrane v uglednih restavracijah ni primerno, tu pa slej ko prej vsak obupa nad priborom in izkoristi svoje prste. Gre za izkušnjo, ki nikogar ne pusti ravnodušnega, sploh če je otroško radoveden in odprt za novosti.

V skrivni restavraciji ljubljanskega hotela Slon lahko uživate v dvournem vodenem razvajanju brbončic pod vodstvom izkušenega moderatorja, ob okušanju jedi, ki jih pripravlja izkušeni chef Janez Šetina.

V naših paketih lahko prejmete edinstveno večerjo v temi za eno, dve ali tri osebe in z izostrenimi čuti okusa, vonja in tipa okusite hrano na popolnoma nov način.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Dobra miza« prejmete večerjo v temi in pijačo dobrodošlice. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete večerjo v temi in pijačo dobrodošlice. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete večerjo v temi s spremljavo vrhunskih slovenskih vin. Ponudba velja za 3 osebe.

 

Dodatna navodila:

  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije in prehranske omejitve.
  • Potrebna je predhodna rezervacija.
  • Na voljo so termini ob sredah, petkih in sobotah.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
Ponudba prisotna na produktih:
Večerja v temi
Pijača dobrodošlice (penina)
Velja za 1 osebo
Potrebna je predhodna rezervacija

59,80

Večerja v temi
Pijača dobrodošlice (penina)
Velja za 2 osebi
Potrebna je predhodna rezervacija

129,80

Večerja v temi s spremljavo vrhunskih slovenskih vin
Velja za 3 osebe
Potrebna je predhodna rezervacija

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo