Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Villa Liburnum

Počitek iz sanj v prelepem Zadru

Villa Liburnum se nahaja v mirnem delu Zadra. Obiščite jo in uživajte v udobnih, prostornih in moderno opremljenih sobah ter se razvajajte z okusnim zajtrkom, ki vam bo postrežen v sobi ali na balkonu. Prijazno osebje hotela bo naredilo vse, da bo vaše bivanje čim bolj prijetno. Dovolite sebi, da uživate v vaših sanjskih počitnicah in vrhunski storitvi ter delite to izkušnjo z vašimi najdražjimi.
Put Plovanije 15A, 23000 Zadar, Hrvaška
00385 98 1800 901
Več o ponudbi

Villa Liburnum je bila zgrajena leta 2013 in se nahaja v mirnem predelu mesta Zadar. Ponuja zelo udobne, prostorne in moderno urejene sobe. Poleg naštetega ponuja tudi okusne zajtrke, ki vam jih postrežejo v sobi ali na balkonih vaših sob. Lokacija vile je idealna za tiste najzahtevnejše potnike. Njihovo hotelsko osebje bo storilo vse, da bo vaše bivanje čim bolj prijetno.

Vse sobe v vili so klimatizirane, nekadilske ter imajo balkon in mini bar. Prav tako je v vsaki sobi TV, sušilec za lase in ostali podobni pripomočki, ki naredijo bivanje še bolj prijetno. V primeru vprašanj ali posebnih zahtev se lahko kadarkoli obrnete na osebje, ki vam bo z veseljem pomagalo. V kolikor praznujete rojstni dan, ste na medenih tednih ali pa imate kakšno drugo priložnost za praznovanje, vam bodo ta dan naredili še bolj poseben.

V naših darilnih paketih prejmete nočitev z zajtrkom v lepi Villi Liburnum, v sodobno opremljeni sobi pa boste uživali v steklenici vina, da bo užitek še večji. Obiščite Villo Liburnum in doživite njihovo vrhunsko storitev.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu “Čarobni oddih” prejmete eno nočitev z zajtrkom v Villi Liburnum in steklenico vina v sobi. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu “Najlepši trenutki v dvoje” prejmete eno nočitev z zajtrkom v Villi Liburnum in steklenico vina v sobi. Ponudba velja za dve osebi.

Koristni nasveti:

  • Ponudba ne velja v mesecih julij, avgust, september.
  • Potrebna rezervacija 7 dni vnaprej.
  • Termin lahko rezervirate preko telefona ali emaila.
hotel
klima
lepa narava
parkirišče
plaža
romantični dogodek
terasa
Nočitev z zajtrkom
Steklenica vina v sobi
Velja za 2 osebi
Ne velja julija, avgusta in septembra
Rezervacija 7 dni vnaprej

127,80

Nočitev z zajtrkom
Steklenica vina v sobi
Velja za 2 osebi
Ne velja julija, avgusta in septembra
Rezervacija 7 dni vnaprej

129,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo