Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Villa Zelenjak - Ventek

Zaljubite se v lepote hrvaškega Zagorja

Če ste utrujeni od vsakdanje gneče in hrupa, je Vila Zelenjak-Ventek tisto, kar iščete. Preživite noč ali dve v dobri družbi v bližini Zagreba, v prelepi pokrajini Kumrovca. Uživajte v prelepi naravi, raziščite okoliške gradove in dvorce, razvajajte se v bližnjih Termah Tuhelj ter si v hotelski restavraciji privoščite odlične kulinarične specialitete hrvaškega Zagorja.
Risvica 1, 49295 Kumrovec, Hrvaška
+385 98 9442 441
Več o ponudbi

V skritem kotičku hrvaškega Zagorja že več kot 70 let stoji Vila Zelenjak-Ventek. Nahaja se v slikoviti naravi Kumrovca, v bližini zdravilišča Tuhelj ter številnih gradov ter dvorcev. Gre za butični hotel, primeren tako za poslovna srečanja, družinske večerje in razne obletnice ter je odlično izhodišče za izlete v okoliško naravo in oglede kulturne dediščine.

V kompleksu se nahaja 7 dvoposteljnih sob, opremljenih po visokih standardih, ki so primerne za raznolike goste. Zajemajo vso potrebno sodobno opremo in tehnologijo, da lahko zadovoljijo različne goste. V restavraciji ponujajo večkrat nagrajene kulinarične dobrote. Z izbrano kulinariko želijo ohraniti tradicijo zagorske kuhinje, ki je pogosto navdih za nove gastronomske stvaritve. Za vsakega gosta si pri vsem tem želijo pričarati občutek domačnosti na preprost način.

V naši ponudbi lahko prejmete eno ali dve nočitvi z zajtrkom ter razvajanje s piknik košarico na odeji in pijačo dobrodošlice, za popolno raziskovanje okolice pa prejmete še opis peš poti.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V paketu »Romantični pobeg« prejmete nočitev z zajtrkom, piknik košaro z odejo in opisom peš poti ter pijačo dobrodošlice. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete dve nočitvi z zajtrkom, piknik košaro z odejo in opisom peš poti ter pijačo dobrodošlice. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Rezervacija je potrebna 5 dni prej.
hotel
lepa narava
piknik
plavanje
pohodi
prenočišča
restavracija
romantični dogodek
zunanje igrišče
Nočitev z zajtrkom + piknik košara z odejo in opisom peš poti + pijača dobrodošlice
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 5 dni prej

79,80

2 nočitvi z zajtrkom + piknik košara z odejo in opisom peš poti + pijača dobrodošlice
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 5 dni prej

127,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo