Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Vina Cattunar

Istrska vina z bogato družinsko tradicijo

Vinarstvo Cattunar se nahaja v okolici Brtonigle v slikoviti hrvaški Istri. Njihov vinograd obsega kar 56 hektarjev in je tako največji zasebni vinograd v Istri. Vina Cattunar odsevajo družinsko tradicijo, ljubezen in strast do vina ter njegove proizvodnje, ki se prenašajo z generacije na generacijo. Presenetite svojo drago ali dragega z degustacijo vin avtohtonih istrskih sort in lokalnih specialitet na njihovem posestvu ter se prepustite izbranim okusom.
Nova vas 94, 52474, Brtonigla, Hrvaška
00385 52 72 04 96
Več o ponudbi

Vinska posest Cattunar se nahaja v Novi vasi blizu Brtonigle v hrvaški Istri. Vinograd družine Cattunar je največji zasebni vinograd v Istri in obsega kar 56 hektarjev. Tu uspevajo sorte malvazija, teran, muškat, merlot, chardonnay, cabernet sauvignon in druge. Posebnost njihovih vin se odraža v družinski tradiciji, ljubezni in strasti do vina ter njegove proizvodnje, ki se prenašajo z generacije na generacijo.

Zahvaljujoč mediteranskemu podnebju in štirim tipom kakovostne istrske zemlje letno tu proizvedejo okoli 400 tisoč steklenic vina, ki odražajo raznolikost istrske zemlje. Vinarstvo je opremljeno s sodobno vinarsko opremo in ima klimatizirano klet s kapaciteto 5000 hl, kjer so pogoji za pridelavo vina optimalni. Presenetite svojo drago ali dragega z degustacijo vin avtohtonih istrskih sort in lokalnih specialitet ter uživajte v izbranih okusih.

V naši ponudbi prejmete degustacijo izbranih vin posestva Cattunar in prigrizek z domačimi dobrotami. Samo za prave sladokusce!

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Raziskovanje okusov« prejmete degustacijo treh vrst izbranega vina in domače dobrote (istrski pršut, sir, olive). Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete degustacija petih vrst izbranega vina in domače dobrote (istrski pršut, sir, olive, kanape s tartufi, pecivo). Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona.
  • Predhodno opozorite na morebitne alergije.
lepa narava
panorama
parkirišče
restavracija
romantični dogodek
terasa
vinska karta
vinska klet
Degustacija 3 vrst izbranega vina
Domače dobrote (istrski pršut, sir, olive)
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

24,80

Degustacija 5 vrst izbranega vina
Domače dobrote (istrski pršut, sir, olive, kanape s tartufi, pecivo)
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

39,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo