Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Ogled ladje ali izlet s križarjenjem

Doživite križarko od blizu

Moderne križarke so prava mesta v malem, križarjenje pa vedno bolj popularna oblika počitnikovanja. Organizirana so do zadnje potankosti in omogočajo popolno sprostitev ter užitek v plovbi in obiskanih krajih. Oglejte si osupljivo notranjost križarke ali pa si privoščite kar izlet v Budimpešto z vključenim kratkim križarjenjem po reki Donavi. Doživetje vas bo zagotovo tako navdušilo, da boste svoj prihodnji oddih želeli v celoti preživeti na ladji.
Več o ponudbi

Križarjenja so z dneva v dan bolj popularna oblika počitnikovanja, kjer lahko uživate v vrhunski hrani in pijači, organiziranih izletih in dobri družbi ter animaciji. Popolna so za vse, od mladoporočencev in parov, ki praznujejo obletnico, do družin, prijateljev in samskih. Ladje so namreč svet v malem in na vsaki se najde nekaj za vsakogar, za vsako starost in vsak okus.

Poslovite se od stresa, poslovnih in zasebnih težav, dolgočasne rutine in nervoze zaradi pomanjkanja časa. Križarjenja so organizirana do zadnje podrobnosti in omogočajo popolno sprostitev ter užitek v plovbi in obiskanih krajih. Privoščite si edinstveno doživetje, ki ga ne boste pozabili!

V naši ponudbi se lahko odločite za voden ogled križarke ali pa izlet v Budimpešto s križarjenjem po Donavi. Popolno za navdušence nad navtiko in plovbo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Na lepše« prejmete voden ogled ladje v Kopru ali Trstu in kosilo s pijačo. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Romantični pobeg« prejmete voden ogled ladje v Kopru ali Trstu, kosilo s pijačo in prevoz. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Nebeški pobeg« prejmete enodnevni izlet v Benetke z vodenim ogledom ladje, ogled mesta z ladjico, kosilo s pijačo in prevoz. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete enodnevni izlet v Budimpešto s križarjenjem po Donavi z vključenimi ogledi mesta, kosilom s pijačo in prevozom. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete dvodnevni izlet v Budimpešto s križarjenjem po Donavi z vključeno nočitvijo v hotelu 3-4*, ogledi mesta, kosilom s pijačo in prevozom. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 5 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
internet link @
klima
panorama
restavracija
romantični dogodek
skupine
Voden ogled ladje v Kopru ali Trstu
Kosilo s pijačo
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 5 dni prej

59,80

Voden ogled ladje v Kopru ali Trstu
Kosilo s pijačo
Prevoz
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 5 dni prej

79,80

Enodnevni izlet v Benetke z vodenim ogledom ladje
Vključeni ogled mesta z ladjico, kosilo s pijačo in prevoz
Velja za 2 osebi, rezervacija 5 dni prej

99,80

Enodnevni izlet v Budimpešto s križarjenjem po Donavi
Vključeni ogledi, kosilo s pijačo in prevoz
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 5 dni prej

127,80

Dvodnevni izlet v Budimpešto s križarjenjem po Donavi
Vključeni nočitev v hotelu 3-4*, ogledi, kosilo s pijačo in prevoz
Velja za 2 osebi, rezervacija 5 dni prej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo