Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA SXP1
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!

Vodena degustacija vin VINALES

Visokokakovostna žlahtna vina z družinsko tradicijo

Posest Vinales, slovi po bogati vinogradniški tradiciji in kakovostnih vinih pridelanih z ljubeznijo družine Hrvatin. Posest se nahaja na obrobju vasi Šmarje, ki je zraven vinogradništva tudi priljubljena točka za pohode in kolesarjenje. V svoji ponudbi imajo vina z odločnim ter svojstvenim značajem naslednjih sort, malvazija, refošk, rose in muškat. Degustacije potekajo v njihovih vinskih kleteh zraven pa vam postrežejo še s prigrizki.
klima
kolesarska pot
lepa narava
parkirišče
vinska karta
vinska klet
Šmarje 9b, 6274 Šmarje
Več o ponudbi

Družinsko posestvo Vinales se nahaja na obrobju vasi Šmarje, katera že tisočletja nudi izjemne naravne danosti, ki krojijo bogato vinogradniško tradicijo tega kraja. Posest zajema slabe tri hektare vinogradov in oljčnika.  Tu sonce boža trte čez celo leto, maestral jih v vročih poletnih dneh nežno hladi, rahla nočna vlaga osvežuje, burja pa krepi. Manjša posest in vinogradov, dosledno obdelovanje, količinsko omejena pridelava s sonaravnimi postopki ter skrbno kletarjenje, oblikujejo osebnost vin Vinales. Vina Vinales karakterizira odločen, svojstven značaj in ljubezen do istrske zemlje ter ljudi, ki jih negujejo. Navezanost na domači kraj, ljubezen do zemlje in predanost do dela, spodbujajo družino Hrvatin k ohranjanju tradicije pri pridelavi žlahtnih, visoko kakovostnih vin. Za svoje goste nudijo degustacijo v vinskih kleteh, domače pridelanih vin kot so malvazija, refošk, rose in muškat.  Zraven vrhunskih vin pa vam postrežejo tudi z lokalno pridelanimi prigrizki.

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Dobra miza« prejmete degustacijo 3 vin, prigrizek, buteljko vina za darilo. Velja za 2 polnoletni osebi.
  • V darilnem paketu » Ekstravagantna večerja« prejmete degustacijo 5 vin, prigrizek, buteljko vina za darilo. Velja za 2 polnoletni osebi.
  • V darilnem paketu » Okusi vrhunskih chefov« prejmete degustacijo 5 vin, prigrizek, buteljko vina za darilo. Velja za 4 polnoletne osebe.

Dodatna navodila:

  • Potrebna rezervacija vsaj 3 dni pred prihodom preko e-maila.
  • Vodena degustacija traja 1h do 1,5h
Ponudba prisotna na produktih:
Degustacija 3 vin + prigrizek
Darilo buteljka vina
Velja za polnoletni 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

64,99

Degustacija 5 vin + prigrizek
Darilo buteljka vina
Velja za polnoletni 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

89,99

Degustacija 5 vin + prigrizek
Darilo buteljka vina
Velja za polnoletni 4 osebe
Potrebna rezervacija 3 dni prej

144,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo