Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Vožnja s kočijo

Uživanje v naravi in razvajanje ob zvoku kopit

Aktivno si zapolnite proste sončne dni, ob vikendih so na mestni plaži ob reki Dravi z vami tudi konji. Prepustite se trenutku in užijte dan v naravi malo drugače- s kočijo in v dobri družbi konjev. Če se želite zapeljati po urejenih poteh v naravi in izkusiti nepozabno doživetje, ki vam bo ostalo v spominu, obiščite manjšo lokalno kmetijo v vasi Laznici v bližini Maribora. Preživite svoj dan v družbi konjev, naj vas razvaja zvok kopit in se prepustite užitkom degustiranja odličnih tradicionalnih jedi iz odlične lokalne restavracije Vnukec, kjer vas bodo razvajali z vrhunskimi regionalnimi vini ter odlično sezonsko kuhinjo.
Laznica 24, 2341 Limbuš
040 771 538
Več o ponudbi

Prevozi s kočijo Marko Potočnik so manjša lokalna kmetija iz vasice Laznica v bližini Maribora. V okviru dopolnilne dejavnosti na kmetiji, se ukvarjajo z raznimi vožnjami s kočijo. To so npr. turistične vožnje, vožnje na porokah ali birmah, vožnje ob rojstnih dnevih, vožnje s kočijo ob uradnih dogodkih in na prireditvah, … Vožnje izvajajo z enovprego in terensko kočijo, ki sprejme do 4 potnike. Na nepozabne trenutke pa vas popelje njihov konj Soni, slovenske hladnokrvne pasme.

Ob vikendih v lepem vremenu izvajajo turistične vožnje v krajinskem parku Mariborsko jezero, ki leži neposredno ob Dravski kolesarski poti. Vožnje s kočijo se izvajajo po določenem urniku. Postojanka je na Drava centru, kjer se začne in zaključi 15-20 minutni krog vožnje. Vožnja poteka od Drava centra po gozdni poti v krajinskem parku, ob petju ptic in s pogledom na reko Dravo. Ker pot večino časa pelje skozi gozd, je vožnja udobna tako za potnike, kot tudi za konja, saj vas prijetno hladi senca mogočnih dreves. Kočija vozi v  pomladnih in jesenskih mesecih med 15. in 17. uro, v poletnih mesecih pa med 17. in 19. uro. Urnik voženj pa se lahko poleti glede na temperature prestavi v večerne ure, ali se vožnje s kočijo odpovedo. Vse spremembe glede urnika vožnje redno objavljajo na spletni strani www.kocija-mb.si in na Facebook strani “Prevozi s kočijo Marko Potočnik”.

V kraju Limbuš, na Podpohorski vinski cesti v Limbuški grabi pa se nahaja Restavracija Vnukec. Skozi kreativna leta delovanja, so ustvarili gastronomsko zgodbo, kjer se prepleta regionalna, hišna ter sezonska kulinarika. Pester izbor vinske in druge spremljave tamkajšnje regije obogati vaša čutila.
Predvsem so znani po babičini domači kuhinji, pristnih domačih juhah, mesnih in ribjih specialitetah, kakor tudi slastnih hišnih slaščicah in drugih sladkih dobrotah. Njihova pestra izbira sezonskih in tematskih jedi pa bo prav tako zadovoljila goste, kateri ne jedo mesa in mesnih izdelkov.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar«  prejmete cca. 20 minutno vožnjo s kočijo na Drava centru po krajinskem parku Mariborsko jezero. Ponudba velja za do 4 osebe. Potrebna predhodna rezervacija po telefonu.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi«  prejmete cca. 20 minutno vožnjo s kočijo na Drava centru po krajinskem parku Mariborsko jezero in pijačo ali domačo sladico (domača gibanica, jabolčni zavitek ali sadna pita) po izbiri, v letnem baru Drava centra. Ponudba velja za do 4 osebe. Potrebna rezervacija po telefonu.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete cca. 60 minutno vožnjo s kočijo,  pijačo dobrodošlice ter sladico v restavraciji Vnukec. Ponudba velja za 2 osebi. Potrebna je predhodna rezervacija po telefonu vsaj 3 dni prej.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete cca. 60 minutno vožnjo s kočijo, pijačo dobrodošlice ter 3-hodno kosilo ali večerjo v restavraciji Vnukec. Ponudba velja za 2 osebi. Potrebna je predhodna rezervacija po telefonu vsaj 3 dni prej.
  • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete cca. 60 minutno vožnjo s kočijo, pijačo dobrodošlice in 3-hodno kosilo ali večerjo v restavraciji Vnukec. Ponudba velja za 4 osebe. Potrebna je predhodna rezervacija po telefonu vsaj 3 dni prej.

Dodatna navodila:

  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Za ponudbo Najlepši trenutki v dvoje ter Bogastvo gora, sonca in morja je obvezna predhodna rezervacija vsaj 3 dni prej.
  • Za ponudbo Šport za vsakogar in ponudbo Zabava v naravi upoštevajte vnaprej določen urnik voženj na Drava centru v krajinskem parku Mariborsko jezero, priporočena predhodna rezervacija.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
Vožnja s kočijo na Drava centru v krajinskem parku Mariborsko jezero (sobota/nedelja)
Čas vožnje cca. 20 minut
Velja za do 4 osebe
Potrebna je predhodna rezervacija po telefonu

24,80

Vožnja s kočijo na Drava centru v krajinskem parku Mariborsko jezero (sobota/nedelja)
Čas vožnje cca. 20 minut
Pijača ali domača sladica po izbiri
Velja za do 4 osebe
Potrebna je predhodna rezervacija po telefonu

39,80

Vožnja s kočijo + pijača dobrodošlice in sladica v restavraciji Vnukec (ni možno ponedeljek/torek)
Čas vožnje cca. 60 minut
Velja za 2 osebi
Potrebna je predhodna rezervacija po telefonu

86,80

Vožnja s kočijo
Čas vožnje cca. 60 minut
Pijača dobrodošlice in tri hodno kosilo/večerja v restavraciji Vnukec (ni možno ponedeljek/torek)
Velja za 2 osebi
Potrebna predhodna rezervacija po telefonu vsaj 3 dni prej

129,80

Vožnja s kočijo
Čas vožnje cca. 60 minut
Pijača dobrodošlice in 3-hodno kosilo/večerja v restavraciji Vnukec (ni možno ponedeljek/torek)
Velja za 4 osebe
Potrebna predhodna rezervacija po telefonu vsaj 3 dni prej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo