Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!

Vožnja z električnim kolesom

Preživite aktiven dan na Pohorju

Privoščite si pravi mini oddih v osrčju slikovitega Pohorja. V Gostišču Smogovc si izposodite električno kolo in se z njim podajte na raziskovanje številnih okoliških naravnih in kulturnih znamenitosti. Okrepčajte se s košarico domačih dobrot ali kosilom v domači gostilni, nato pa si privoščite še razvajanje v edinstveni zasebni savni v brunarici. Če boste po vsem tem preutrujeni za pot domov, pa lahko še prenočite v eni od lično urejenih sob.
Gorenje pri Zrečah 27, 3214 Zreče
03 757 35 50
Več o ponudbi

Gostišče Smogavc se nahaja na jugovzhodni strani zreškega Pohorja, v slikoviti vasici v Gorenje pri Zrečah. Od Term Zreče je oddaljeno le 6, od Rogle pa 11 kilometrov. Gostom so tu na voljo sobe in apartmaji, tipična domača gostilna in edinstvena savna v brunarici, namenjena individualnim obiskom. Ponujajo pa tudi možnost izposoje električnih koles, s katerimi se lahko podate na raziskovanje okoliških naravnih in kulturnih znamenitosti, ki jih na območju Pohorja ne manjka. Gostišče Smogavc je popolno izhodišče za obisk Zreškega jezera, Oplotniškega vintgarja, Brinjeve gore, Pavlakove jame, gradov Lušperk in Jamnik, forma vive Zreče, šotnega barja in drugih lepot.

V naši ponudbi prejmete 4-urni najem električnega kolesa, košarico domačih dobrot ali kosilo v domači gostilni in 2-urni najem savne. Preživite prijeten, aktiven in sproščujoč dan v naravi.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete 4-urni najem električnega kolesa, košarico domačih dobrot ali kosilo v domači gostilni in 2-urni najem savne. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete 4-urni najem električnega kolesa, košarico domačih dobrot ali kosilo v domači gostilni in 2-urni najem savne. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na udobno obleko in obutev.
  • Potrebna je rezervacija najmanj en dan vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
apartmaji
kolesarska pot
lepa narava
panorama
restavracija
savna
4-urni najem električnega kolesa
Košarica domačih dobrot ALI kosilo v gostilni Smogavc
2-urni najem savne
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 1 dan prej

39,80

4-urni najem električnega kolesa
Košarica domačih dobrot ALI kosilo v gostilni Smogavc
2-urni najem savne
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 1 dan prej

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo