Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Wellness Aparthotel Vital

Sproščujoč wellness oddih v slikovitem Prekmurju

Aparthotel Vital vam ponuja možnost sproščujočega doživetja v čudoviti prekmurski pokrajini. V sklopu ponudbe vam omogočajo tudi wellness oddih s solno terapijo ali zasebnim najemom wellness sobe z masažno kadjo, finsko savno in prostorom za počitek. Poskrbite za svoj nepozaben pobeg od vrveža in sprostitev v dvoje ali pa za druženje s prijatelji oziroma z družino.
lepa narava
otroci
panorama
parkirišče
romantični dogodek
savna
televizija
welness
Delavska ulica 21, 9226 Moravske Toplice
040 697 775
Več o ponudbi

Aparthotel Vital vas bo očaral s svojim na novo prenovljenim videzom in čudovito prekmursko pokrajino, ki se nahaja v Moravskih Toplicah. Lokacija predstavlja tudi odlično izhodiščno točko za ogled znamenitosti in restavracij. Okolica vam ponuja možnost obiska bazenskega kompleksa Terme 3000, ki so od hotela oddaljene le 350m. Nastanitev je primerna tako za mlade pare, kot tudi družine in starejše obiskovalce.

V svoji ponudbi vam omogočajo tudi možnost uporabe wellnessa, ki pričara prav posebno doživetje. Odločite se lahko za obisk solne terapije ali zasebni najem wellness sobe z masažno kadjo, finsko savno, mini kuhinjo in prostorom za počitek.

 

Kaj prejemete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete solno terapijo, ležalnike in fotelje za sprostitev, dodatna igrala za otroke v solnem peskovniku, TV z različnimi možnostmi ambienta ali prenosom risank, zaščitne kape in zaščite za stopala. Ponudba velja za 2 odrasli osebi (50min) ali 3 otroke v spremstvu enega starša (25min).
  • V darilnem paketu »Masaža in wellnes« prejmete 4x solno terapijo po 25min, ležalnike in fotelje za sprostitev, dodatna igrala za otroke v solnem peskovniku, TV z različnimi možnostmi ambienta ali prenosom risank, zaščitne kape in zaščite za stopala. Ponudba velja za otroka v spremstvu starša.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness +« prejmete solno terapijo za 4 osebe (50min) ali 2x solno terapijo za 2 osebi, ležalnike in fotelje za sprostitev, dodatna igrala za otroke v solnem peskovniku, TV z različnimi možnostmi ambienta ali prenosom risank za otroke in zaščitne kape ter zaščito za stopala. Ponudba velja za 2 ali 4 osebe.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellnes LUX« prejmete 6x otroško solno terapijo po 25min ali 2x solno terapijo za 3 odrasle osebe po 50min, ležalnike in fotelje za sprostitev, igrala za otroke v solnem peskovniku, ogled TV programov, zaščitne kape in zaščita za stopala. Ponudba velja za otroka v spremstvu staršev ali 3 odrasle.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete 2-urni zasebni najem wellness sobe z masažno kadjo, finsko savno, mini kuhinjo, prostorom za počitek z dvema ležalnikoma, TV in glasbo, brisače in rjuhe ter čaj in vodo. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija vsaj 2 dni prej.
  • Možni termini za zasebni najem wellness sobe: od pon-čet

 

Ponudba prisotna na produktih:
Solna terapija za 2 odrasli osebi (50min) ali 3 otroke v spremstvu enega starša (25min)
Ležalniki in fotelji za sprostitev
Igrala za otroke v solnem peskovniku
Ogled TV programov
Zaščitne kape in zaščite za stopala
Velja za 2 odrasli osebi ali 3 otroke v spremstvu enega starša
Potrebna rezervacija vsaj 2 dni prej

29,99

4x solna terapija po 25min
Ležalniki in fotelji za sprostitev
Igrala za otroke v solnem peskovniku
Ogled TV programov
Zaščitne kape in zaščite za stopala
Velja za otroka v spremstvu starša
Potrebna rezervacija vsaj 2 dni prej

44,99

Solna terapija za 4 osebe (50min) ali 2x solno terapijo za 2 osebi
Ležalniki in fotelji za sprostitev, dodatna igrala za otroke v solnem peskovniku, TV z različnimi možnostmi ambienta ali prenosom risank za otroke in zaščitne kape ter zaščita za stopala
Velja za 2 ali 4 osebe
Potrebna rezervacija vsaj 2 dni prej

54,99

6x otroška solna terapija po 25min ali 2x solna terapija za 3 odrasle po 50min
Ležalniki in fotelji za sprostitev, igrala za otroke v solnem peskovniku, ogled TV programov, zaščitne kape in zaščita za stopala
Velja za otroka v spremstvu starša ali za 3 odrasle
Potrebna rezervacija vsaj 2 dni prej

64,99

2-urni zasebni najem wellness sobe z masažno kadjo, finsko savno, mini kuhinjo, prostorom za počitek z dvema ležalnikoma, TV in glasbo
Brisače in rjuhe
Čaj in voda
Potrebna rezervacija 2 dni prej. Termini možni od pon-čet.

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo