Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!
Premium partner

Wellness Hotel Kristal

Popolno razvajanje sredi neokrnjene narave

Obiščite Hotel Kristal na obrobju Triglavskega narodnega parka in si privoščite razvajanje telesa v njihovem wellnessu. Prepustite se izkušenim maserkam, ki vam bodo z masažo Abhyanga sprostile celotno telo. Gre za masažo, pri kateri se uporablja toplo in zdravilno ajurvedsko olje, ki ima veliko pozitivnih učinkov za dušo in telo. Abhayanga je koristna in priporočljiva za vse vrste gibalnih motenj, psihičnih težav, motenj presnove ali preprosto za osvežitev in regeneracijo utrujenega telesa.
hotel
klima
lepa narava
masaža
panorama
parkirišče
restavracija
welness
Ribčev Laz 4A, 4265 Bohinjsko jezero
051 380 393
Več o ponudbi

Hotel Kristal se nahaja na obrobju Triglavskega narodnega parka, sredi neokrnjene narave in le nekaj metrov od Bohinjskega jezera. Pri njih boste uživali v čudovitem, pristno domačem vzdušju, izvrstni kulinariki, miru in tišini v sožitju z neokrnjeno naravo. Odpočijte si od vsakodnevne rutine in najdite svoj mir in ravnovesje. V wellnessu hotela se boste lahko prepustili izkušenim maserkam, ki vam bodo z masažo Abhyanga sprostile celotno telo. Gre za masažo, pri kateri se uporablja toplo in zdravilno ajurvedsko olje, ki ima veliko pozitivnih učinkov za dušo in telo. Ta izjemna masaža pomaga pri odpravljanju mišičnih krčev in poskrbi za ravnovesje doš (Vata, Pitta, Kapha). Abhayanga je koristna in priporočljiva za vse vrste gibalnih motenj, psihičnih težav, motenj presnove ali preprosto za osvežitev in regeneracijo utrujenega telesa.

Poleg sprostitve in čuječnosti boste v njihovem hotelu našli odlično izhodiščno točko za okoliške kraje, ki vam ponujajo številne možnosti za mirne ali aktivne počitnice. Vsi, ki radi uživate v lenobnih popoldnevih in iskrivih večerih, boste svoj kotiček našli v sprejemni sobi, opremljeni s pravim kaminom, kjer boste lahko okušali vrhunske okuse njihove lastne čokolade.

V naših paketih lahko izbirate med ayurvedsko masažo celega telesa za 1 ali 2 osebi in ayurvedsko savno.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete ayurvedsko masažo celega telesa (50 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness +« prejmete ayurvedsko masažo glave, obraza in ramen z vročim zeliščnim oljem. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete ayurvedsko masažo celega telesa + ayurvedsko savno (60 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete ayurvedsko masažo celega telesa (50 min). Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Pred masažami se s terapevtom posvetujte o morebitnih zdravstvenih težavah, alergijah in bolečinah.
Ponudba prisotna na produktih:
Ayurvedska masaža celega telesa (50 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija po telefonu 2 dni prej

44,99

Ayurvedska masažo glave, obraza in ramen z vročim zeliščnim oljem
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija po telefonu 2 dni prej

54,99

Ayurvedska masaža celega telesa + ayurvedska savna (60 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija po telefonu 2 dni prej

64,99

Ayurvedska masaža celega telesa (50 min)
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija po telefonu 2 dni prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo