Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!

Hotel in Wellness Kovač, Osilnica

Razvajajte se v prenovljeni wellness depandansi

Hotel s tradicijo Kovač Spa & Wellness vas vabi na razvajanje v sodobno opremljene prostore sredi narave. Poleg nočitev in kulinarične ponudbe ponujajo odlične wellness storitve. Uživajte v izboru masaž, ki zajemajo klasično in ayurvedsko masažo ter aromaterapijo. Plavajte v večjem bazenu ali se namakajte v masažni kadi. Obiščite tudi bio zeliščno, finsko, infrardečo ali turško savno. Odpravite napetost in poskrbite za splošno dobro počutje.
lepa narava
masaža
notranji bazen
plavanje
restavracija
restavracija v hotelu
romantični dogodek
savna
skupine
welness
Sela 5, 1337 Osilnica
041 652 048
Več o ponudbi

Hotel Kovač Spa & Wellness ponuja poleg nočitev in kulinarične ponudbe tudi odlične wellness storitve. V naši ponudbi lahko izbirate v štiriurnem uživanju v svetu savn, kjer lahko izbirate med bio zeliščno, finsko, infrardečo in turško savno.

V bio zeliščni savni uporabljajo izključno zelišča, ki se nahajajo v njihovi dolini. Iz izparilnega lonca se na nek način »kuhajo« zelišča iz katerih izparevajo eterična olja in dajejo savni drugačen pridih. Temperaturni in vlažnostni režim je bolj blag kot v klasični finski savni. Glavni namen v zeliščni savni je s pomočjo eteričnih olj sprostiti oziroma dodatno stimulirati dihalne poti, ki se bodo s pomočjo temperature, vlažnosti ter posameznih vonjev eteričnih olj sprostile in pomirile.

V finski savni se boste dodobra sprostili in oznojili, s tem pa okrepili vaš imunski sistem in odpornost telesa. Vroča para je odličen način čiščenja in pomlajevanja telesa in duha. V finski savni se močno potimo in tako spodbujamo krvni obtok ter krepimo ožilje. Poleg tega se pospešita presnova in izločanje znoja. V času prehladnih obolenj pa finska savna zmanjšuje možnost okužb, saj aktivira obrambne sisteme organizma.

Infrardeča savna je v zadnjem času vedno bolj razširjena in zaželena oblika savne. Predvsem je postala priljubljena zaradi enostavne uporabe, udobja in učinkovitosti. Posebej je pomembno tudi poudariti, da je ta oblika savne primerna tudi za ljudi, ki iz kakršnih koli zdravstvenih razlogov ne morejo obiskovati savn z višjimi temperaturami oziroma vlažnostjo.

Turška savna oz. parna kopel je priporočljiva predvsem za čiščenje kože, velik učinek pa ima tudi na sproščanje mišic. Zelo visoka vlažnost zraka ter temperatura vplivata blagodejno na dihalne poti, podobno kot pri inhaliranju. Toplota pospeši cirkulacijo v telesu in pomaga do sprostitve napetosti v mišicah. S pomočjo pare se pore na koži odpro. S tem pripomoremo k naravnemu čiščenju kože.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete 4-urno vstopnico za bazen, savne, jacuzzi ter brisače, čaj in copate. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete 3-urno vstopnico za bazen, savne, jacuzzi ter brisače, čaj in copate. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness +« prejmete 4-urno vstopnico za bazen, savne, jacuzzi ter brisače, čaj in copate. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete 5-urno vstopnico za bazen, savne, jacuzzi ter brisače, čaj in copate. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete 6-urno vstopnico za bazen, savne, jacuzzi ter brisače, čaj in copate. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Pred vstopom v savno izpustite obilnejši obrok, saj tako vaš krvni obtok ne bo dodatno obremenjen s procesom prebave.
  • Pred vstopom v savno se za večji učinek savne obvezno oprhajte.
  • V kolikor boste obisk izkoristili tudi za bazen, ne pozabite na kopalke.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati vsaj 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite po telefonu ali emaila.
Ponudba prisotna na produktih:
4-urna vstopnico za bazen, savne, jacuzzi
Brisača, čaj in copati
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija vsaj 2 dni prej po telefonu ali emailu

29,99

3-urna vstopnica za bazen, savne, jacuzzi
Brisače, čaj in copati
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu ali emailu

44,99

4-urna vstopnica za bazen, savne, jacuzzi
Brisače, čaj in copati
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu ali emailu

54,99

5-urna vstopnica za bazen, savne, jacuzzi
Brisače, čaj in copati
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu ali emailu

64,99

6-urna vstopnica za bazen, savne, jacuzzi
Brisače, čaj in copati
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu ali emailu

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo