Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!
Guests winner

Wellness Villa Magdalena

Panoramska wellness in spa oaza v Hotelu Villa Magdalena

Dvignite si raven telesne energije in olajšajte vsakodnevni stres ter ponudite svojemu telesu počitek s sproščujočimi zdravilnimi tehnikami in edinstvenimi storitvami. Uživajte v panoramski wellness oazi z zdravilno termalno vodo v jakuziju, kateri se nahaja tudi v nekaterih sobah ali pa se v toplih mesecih osvežite v zunanjem bazenu s hladno vodo. Preizkusite različne vrste masaž in zdravljenj ter sprostite in oživite telo. Podarite si trenutek zase, obnovite raven izgubljene energije in se pripravite na nove izzive.
hotel
klima
lepa narava
masaža
panorama
parkirišče
restavracija
romantični dogodek
zunanji bazen
Mirna ulica 1, 49217 Krapinske Toplice, Hrvaška
00385 49 233 333
Več o ponudbi

Obnovite raven energije, sprostite se in se osvobodite vsakodnevnega stresa ter privoščite telesu počitek s sproščujočimi tretmaji in edinstvenimi storitvami v wellnessu Villa Magdalena.

Ponujajo vam sproščanje v zdravilni termalni vodi v kombinaciji s kromoterapijo v jakuziju, ki ga ponujajo v svojih apartmajih in Spa premium sobah. Poleg tega vam je na voljo tudi wellness oaza s površino kar 350 m2, na najvišjem nadstropju hotela s panoramskim razgledom. Uporaba wellnessa je neomejena in vključena v ceno za vse hotelske goste.

V pomladnih in poletnih mesecih lahko gostje koristijo tudi zunanji bazen s hladno vodo, ki prav tako nudi čudovit pogled na regijo.

Wellness Villa Magdalena vam nudi pester izbor masaž, ki jih izvaja vrhunsko osebje z najboljšimi referencami. V njihovi ponudbi najdete športne masaže, masaže proti celulitu, medicinske in ayurvedske abhyanga masaže in še mnogo drugih. Poleg tega vam nudijo tudi globinsko čiščenje obraza in telesa, različne nege telesa in sproščujoče dišavne kopeli.

Vsakega gosta obravnavajo individualno na podlagi strokovnih pregledov in pogovorov, saj lahko le tako zagotovijo najboljšo kombinacijo ciljnih zdravljenj in terapij. Poleg celovitega, klasičnega in zdravljena po vzhodnjaških metodah, nudijo tudi različne programe sprostitve in revitalizacijo telesa. Poklonite si posebne trenutke, obnovite izgubljeno energijo in se pripravite na nove izzive v wellness centru Villa Magdalena.

V naši ponudbi darilnih paketov lahko uživate v medicinski ali čokoladni masaži, poleg tega lahko z ljubljeno osebo preizkusite čudovito 30 minutno masažo v dvoje Lomi-lomi Nui. Lahko si privoščite 90 minutni ritual vinoterapije, ki vključuje čiščenje, masko in masažo. Presenetite svojega bližnjega in uživajte v panoramskem wellnessu in spa oazi hotela Villa Magdalena ter se predajte popolnemu užitku.

 

Kaj prejmete v darilnem paketu?

 • V darilnem paketu “Nega v spa centru” prejmete 30 minutno medicinsko masažo hrbta ali nog ali glave. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu “Masaža in wellness” prejmete 30 minutno čokoladno masažo in sadni čaj v baru Vitality. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu “Lepotna nega in sprostitev” prejmete 30 minutno masažo Lomi-lomi Nui in sveže sadje. Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu “Harmonija lepotnih tretmajev” prejmete 90 minutni ritual Vinotherapy (peeling + maska + masaža). Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu “Neprecenljiva doživetja” prejmete 30 minutno masažo Lomi-lomi Nui in sveže sadje. Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu “Najlepši trenutki v dvoje” prejmete 90 minutni ritual Vinotherapy (peeling + maska + masaža). Ponudba velja za 2 osebi.

Dodatna navodila: 

 • Izogibajte se obilnim obrokom 2 uri pred masažo in prekomernemu izpostavljanju soncu pred lepotno nego.
 • Pred masažo se posvetujte s svojim maserjem o morebitnih zdravstvenih težavah, poškodbah, alergijah ali bolečinah.
 • Ne pozabite vzeti kopalke in brisačo.
 • Ponudbo je treba rezervirati najmanj 4 dni vnaprej.
 • Ponudbo lahko rezervirate po telefonu.
Ponudba prisotna na produktih:
Medicinska masaža hrbta ali nog ali glave (30 min)
Velja za 1 osebo
Rezervacija 3 dni vnaprej

29,99

Čokoladna masaža (30 min)
Velja za 1 osebo
Rezervacija 3 dni vnaprej

44,99

Lomi-lomi Nui masaža (30 min)
Sveže narezano sadje
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

89,99

Lomi-lomi Nui masaža (30 min)
Sveže narezano sadje
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

89,99

Ritual Vinoterapije (piling+maska+masaža) (90 min)
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

144,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo