Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Yes to Beauty Živogošće

Recite DA lepoti in uživajte v luksuznih tretmajih

Preizkusite in se prepričajte v učinkovitost naših tretmajev, ki so namenjeni zmanjšanju napetosti in povečanju telesne energije. V kozmetičnem centru Yes to Beauty lahko uživate v različnih masažah in mnogih negah obraza in telesa. Vse terapevte izobražuje priznana farmacevtka Seka Zebić, katera je v samo nego vpeljala odlično naravno kozmetiko in vrhunske preparate, kot so izdelki Paris, Diego Dalla Palma Professional, Malu Wilz in Nougatine Paris.
Porat 136, 21323 Živogošće, Hrvaška
00385 99 3882 901
Več o ponudbi

Yes to Beauty center se nahaja v Sensimar Adriatic Beach Resortu v Živogošću in nudi različne masaže, lepotne tretmaje in izvrstne tretmaje s kolagenom in hialuronsko kislino. Osebje v salonu ima odlično znanje s strani strokovno priznane farmacevtke Seke Zebic, katera je kozmetični salon obogatila z inovativnimi pristopi in proizvodi, ki so primerni za vsako starostno generacijo posebej. Poleg kozmetičnih, nudijo tudi dermatološke storitve. Tretmaji v salonu so usmerjeni k naravnim rešitvam problematike kože in uporabljanju naravnih preparatov, ki pomagajo ohranjati vitalnost in lepoto vaše kože in vašega telesa. Prepričani so, da boste z njihovimi storitvami zadovoljni in se boste v salon vračali. Veliko pozornost posvečajo tudi odstranjevanju napetosti in povečanju telesne energije.

V ponudbi darilnih paketov lahko izbirate med antistresnimi masažami, radiofrekvenčno terapijo obraza ter luksuznim Caviar gold tretmajem. V kolikor želite doživeti romantične trenutke v salonu z ljubljeno osebo, vam priporočamo Romantični ritual, ki vključuje sproščujočo masažo v dvoje in peneče vino. Poleg masaž lahko uživate v raznovrstnih tretmajih obraza in telesa, ki so ustvarjeni za popolno sprostitev.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu “Masaža in wellness” prejmete Stress relief masažo (50 min). Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu “Lepotna nega in sprostitev” prejmete Radiofrekvenco obraza (25 min) in Caviar Gold tretma (50 min). Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu “Neprecenljiva doživetja” prejmete Radiofrekvenco obraza (25 min) in Caviar Gold tretma (50 min). Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu “Harmonija lepotnih tretmajev” prejmete Romantic Getaway Ritual – relax masaža (50 min) + peneče vino in gratis koriščenje jacuzzija. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu “Najlepši trenutki v dvoje” prejmete Romantic Getaway Ritual – relax masaža (50 min) + peneče vino in gratis koriščenje jacuzzija. Ponudba velja za dve osebi.

 

 Dodatna navodila:

  • Izogibajte se obilnim obrokom vsaj 2 uri pred masažo in pretiranemu izpostavljanju sonca pred kozmetičnim tretmajem.
  • Ne pozabite na kopalke in brisačo.
  • Pred masažo se z maserjem pogovorite o morebitnih zdravstvenih težavah – poškodbah, alergijah in bolečinah.
  • Storitev je potrebno rezervirati najmanj 4 dni pred koriščenjem.
  • Termin lahko rezervirate preko telefona.
hotel
jakuzzi
lepa narava
masaža
panorama
parkirišče
plaža
romantični dogodek
wi-fi
Stress relief masaža 50 min.
Velja za 1 osebo.
Rezervacija 4 dni vnaprej.

39,80

Radiofrekvencija obraza 25 min.
Caviar Gold 50 min.
Velja za 1 osebo.
Rezervacija 4 dni vnaprej.

78,80

Romantic Getaway Ritual - Relax masaža 50 min + peneče vino
Jacuzzi gratis
Velja za 1 osebo.
Rezervacija 4 dni vnaprej.

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

Radiofrekvencija obraza 25 min.
Caviar Gold 50 min.
Velja za 1 osebo.
Rezervacija 4 dni vnaprej.

86,80

Romantic Getaway Ritual - Relax masaža 50 min + peneče vino
Jacuzzi gratis
Velja za 1 osebo.
Rezervacija 4 dni vnaprej.

129,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo