Vsa naročena darila do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!

YingYang lepotni center

Vrhunske tehnologije in izkušeni terapevti

YingYang lepotni center v Žalcu je razvajajoče zatočišče sredi urbanega vrveža. Vsakodnevni izzivi, dinamičen ritem življenja ter škodljivi vplivi okolja se odsevajo v našem počutju in puščajo na naši koži sledi. Temu se težko v celoti izognemo, lahko pa omilimo posledice. V YingYang lepotnem centru se prepustite rokam izkušenih maserjev in terapevtov, ki vam bodo prisluhnili in poskrbeli za nego, pisano na vašo kožo.
Ulica heroja Staneta 1b, 3310 Žalec
041 934 101
Več o ponudbi

V Žalcu pri Celju se nahaja YingYang lepotni center, kjer boste doživeli sprostitev in preplet vrhunskih tehnologij ter toplega človeškega stika. Tu se lahko s polnim zaupanjem prepustite izkušenim maserjem in terapevtom, ki vam bodo prisluhnili in pričarali občutek brezčasnosti in brezskrbnosti. Poskrbeli bodo za nego, pisano na vašo kožo.

Ponujajo celo vrsto masaž, od klasične švedske, vitem, masaže z vročimi kamni in masaže za nosečnice do limfne drenaže, aromaterapije telesa in refleksne masaže stopal. Izvajajo tudi hufu terapijo, eno najsodobnejših neinvazivnih tehnologij nekirurškega pomlajevanja, vse vrste laserskih tretmajev, oblikovanje telesa, depilacijo, pedikuro in manikuro, permanentni make up in podaljševanje trepalnic. Izbira je res pestra, zato boste tu zagotovo našli pravi tretma zase.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete estetsko pedikuro z barvnim lakiranjem nohtov. Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete pomlajevalno nego obraza z diamantnim pilingom in hialuronsko kislino (60 min). Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete nego obraza z diamantnim pilingom in laserjem za obraz (60 min). Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete pomlajevalno nego obraza in dekolteja z diamantnim pilingom, radiofrekvenco, ampulo in masažo ter estetsko pedikuro z lakiranjem nohtov ALI depilacijo celih nog in brazilsko depilacijo (120 min). Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete dva obiska LPG lipomasaže telesa, terapijo za oblikovanje telesa (45 min) in štiri terapije limfne drenaže oz. pressoterapije (50 min) ALI deset tretmajev limfne drenaže za oblikovanje telesa (50 min). Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete permanentni make up (vrisovanje obrvi, oči ali ustnic) ALI pet obiskov LPG lipomasaže telesa za preoblikovanje postave (45 min) in pet tretmajev pressoterapije (50 min). Ponudba velja za eno osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Odsvetujemo uživanje obilnejšega obroka 2 uri pred masažo.
  • Potrebna je rezervacija vsaj 1 dan vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona.
klima
masaža
parkirišče
wi-fi
Estetska pedikura z barvnim lakiranjem nohtov
Velja za 1 osebo
Potrebna je predhodna rezervacija

24,80

Nega obraza z diamantnim pilingom in hialuronsko kislino (60 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna je predhodna rezervacija

39,80

Nega obraza z diamantnim pilingom in laserjem za obraz (60 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna je predhodna rezervacija

59,80

Nega obraza in dekolteja z diamantnim pilingom, radiofrekvenco, ampulo in masažo ALI estetska pedikura z lakiranjem nohtov ALI depilacija celih nog in brazilska depilacija (120 min)
Velja za 1 osebo, predhodna rezervacija

78,80

2x LPG lipomasaža telesa, terapija za oblikovanje telesa (45 min) in 4x limfna drenaža oz. pressoterapija (50 min) ALI 10x limfna drenaža za oblikovanje telesa (50 min)
Velja za 1 osebo, predhodna rezervacija

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

Permanentni make up (vrisovanje obrvi, oči ali ustnic) ALI 5x LPG lipomasaža telesa za preoblikovanje postave (45 min) in 5x pressoterapija (50 min)
Velja za 1 osebo, predhodna rezervacija

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo
preloader