Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!

YingYang lepotni center

Vrhunske tehnologije in izkušeni terapevti

YingYang lepotni center v Žalcu je razvajajoče zatočišče sredi urbanega vrveža. Vsakodnevni izzivi, dinamičen ritem življenja ter škodljivi vplivi okolja se odsevajo v našem počutju in puščajo na naši koži sledi. Temu se težko v celoti izognemo, lahko pa omilimo posledice. V YingYang lepotnem centru se prepustite rokam izkušenih maserjev in terapevtov, ki vam bodo prisluhnili in poskrbeli za nego, pisano na vašo kožo.
klima
masaža
parkirišče
wi-fi
Ulica heroja Staneta 1b, 3310 Žalec
041 934 101
Več o ponudbi

V Žalcu pri Celju se nahaja YingYang lepotni center, kjer boste doživeli sprostitev in preplet vrhunskih tehnologij ter toplega človeškega stika. Tu se lahko s polnim zaupanjem prepustite izkušenim maserjem in terapevtom, ki vam bodo prisluhnili in pričarali občutek brezčasnosti in brezskrbnosti. Poskrbeli bodo za nego, pisano na vašo kožo.

Ponujajo celo vrsto masaž, od klasične švedske, vitem, masaže z vročimi kamni in masaže za nosečnice do limfne drenaže, aromaterapije telesa in refleksne masaže stopal. Izvajajo tudi hufu terapijo, eno najsodobnejših neinvazivnih tehnologij nekirurškega pomlajevanja, vse vrste laserskih tretmajev, oblikovanje telesa, depilacijo, pedikuro in manikuro, permanentni make up in podaljševanje trepalnic. Izbira je res pestra, zato boste tu zagotovo našli pravi tretma zase.

 

Kaj prejmete v paketu?

 • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete depilacijo celih nog+bikini ALI strojno limfno drenažo telesa (50min) ALI strojno pressoterapijo telesa (50min). Ponudba velja za eno osebo.
 • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete spa pedikuro + lakiranje nohtov na nogah ALI osnovno nego obraza, vratu in dekolteja, masažo in masko za obraz. Ponudba velja za eno osebo.
 • V darilnem paketu »Masaža in wellness +« prejmete nego obraza in dekolteja z diamantnim pilingom, ampulo, masažo in masko za obraz ALI energetsko vitem masažo telesa (75min). Ponudba velja za eno osebo.
 • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete pomlajevalno ali regenerativno nego obraza, vratu in dekolteja z radiofrekvenco, masažo in masko za obraz ALI pomlajevalno nego obraza, vratu in dekolteja z aquapeel tretmajem, masažo in masko za obraz. Ponudba velja za eno osebo.
 • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete fotopomlajevanje obraza, vratu in dekolteja z laserjem, z masažo obraza in masko. Ponudba velja za eno osebo.
 • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete 2 obiska nege obraza, vratu in dekolteja z diamantnim pilingom, masažo in masko za obraz ALI 5 obiskov strojne limfne drenaže za odpravo vode iz telesa (50min) ALI 5 obiskov strojne pressoterapije za oblikovanje telesa (50min). Ponudba velja za eno osebo.
 • V darilnem paketu »Kraljevsko razvajanje« prejmete 4x obisk lpg lipomasaže za oblikovanje telesa, odpravo celulita in izboljšanje tonusa (45min) + 4x obisk limfne drenaže telesa (50 min) ALI 10x obisk strojne limfne drenaže (50min) ALI 10x obisk strojne pressoterapije telesa (50min). Ponudba velja za eno osebo.
 • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete 4x obisk lpg lipomasaže za oblikovanje telesa, odpravo celulita in izboljšanje tonusa (45min) + 4x obisk limfne drenaže telesa (50 min) ALI 10x obisk strojne limfne drenaže (50min) ALI 10x obisk strojne pressoterapije telesa (50min). Ponudba velja za eno osebo.

 

Dodatna navodila:

 • Odsvetujemo uživanje obilnejšega obroka 2 uri pred masažo.
 • Potrebna je rezervacija vsaj 1 dan vnaprej.
 • Rezervacijo lahko opravite prek telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
Depilacija celih nog+bikini ALI strojna limfna drenaža telesa (50min) ALI strojna pressoterapija telesa (50min)
Velja za 1 osebo
Potrebna je predhodna rezervacija

29,99

Spa pedikura + lakiranje nohtov na nogah ALI osnovna nega obraza, vratu in dekolteja, masaža in maska za obraz
Velja za 1 osebo
Potrebna je predhodna rezervacija

44,99

Nega obraza in dekolteja z diamantnim pilingom, ampulo, masažo in masko za obraz ALI energetska vitem masaža telesa (75min)
Velja za 1 osebo
Potrebna je predhodna rezervacija

54,99

Pomlajevalna ali regenerativna nega obraza, vratu in dekolteja z radiofrekvenco, masažo in masko za obraz ALI pomlajevalna nega obraza, vratu in dekolteja z aquapeel tretmajem, masažo in masko za obraz
Velja za 1 osebo
Potrebna je predhodna rezervacija

64,99

Fotopomlajevanje obraza, vratu in dekolteja z laserjem, z masažo obraza in masko
Velja za 1 osebo
Potrebna je predhodna rezervacija

89,99

4x obisk lpg lipomasaže za oblikovanje telesa, odprava celulita in izboljšanje tonusa (45min) + 4x obisk limfne drenaže telesa (50 min) ALI 10x obisk strojne limfne drenaže (50min) ALI 10x obisk strojne pressoterapije telesa (50min)
Velja za 1 osebo
Potrebna je predhodna rezervacija

239,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo