Vsa naročena darila do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!

Zipline Edison

Nepozabna vožnja med krošnjami

Doživite pravo dozo adrenalina na otoku Krk! Zipline Edison se nahaja na prelazu Treskavac in je namenjen vsem ljubiteljem pustolovščin. Sestavlja ga 8 spustov s skupno dolžino prek dveh kilometrov, kjer najvišja hitrost doseže 80 km/h. Obiskovalce tu čaka nepozabno doživetje, ki vključuje vožnjo terenskega vozila, sprehod po čudoviti naravi in spust po jeklenici z razgledom na Jadransko morje in slikovito kraško pokrajino.
D102, 51523, Krk, Hrvaška
031 200 000
Več o ponudbi

Zipline Edison se nahaja na Krku na prelazu Treskavac v bližini znane glagoljaške poti in je namenjen ljubiteljem pustolovščin in adrenalina. Sestavlja ga 8 spustov s skupno dolžino prek dveh kilometrov, kjer najvišja hitrost doseže 80 km/h.

Obiskovalce tu čaka nepozabno doživetje, ki vključuje vožnjo terenskega vozila, sprehod po čudoviti naravi in spust po jeklenici z razgledom na Jadransko morje in slikovito kraško pokrajino. Po seznanitvi z varnostno opremo in kratkem treningu boste začeli avanturo, ki je ne boste pozabili!

V naši ponudbi prejmete nepozaben spust po jeklenici in promo majico za eno ali dve osebi. Samo za prave pustolovce in ljubitelje adrenalina!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete spust po ziplineu Edison (2100 metrov v 8 etapah) in promo majico. Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete spust po ziplineu Edison (2100 metrov v 8 etapah) in promo majico. Ponudba velja za dve osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Priporočamo športno obleko in obutev.
  • Rezervacija je potrebna vsaj 3 dni vnaprej.
  • Svoj termin lahko rezervirate prek telefona ali elektronske pošte.
lepa narava
panorama
pohodi
Spust po ziplineu Edison (2100 metrov v 8 etapah)
Promo majica SelectBox
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 3 dni vnaprej

86,80

Deli srečo naprej

selectbox zapestnice

Želim se prijaviti na novice

PRIJAVA
Odpri sporočilo